sinteza z Level Shifters

S

stsiligg

Guest
Jaz sem trenutno trudi, da bi sinteza (z synopsys), blok z 3sublocks ki delujejo v različnih napetosti.Od cource med temi bloki je treba dodati ravni napetosti.Je še kdo vedel, kako opredeliti ravni napetosti v scenariju?

Hvala vnaprej ......

Običajno sem ugotovila, da najlažje instantiate ravni napetosti v RTL.

Da.Spodaj Synthesis razlaga wrto z DC.

DC bo priznala design je multivoltage zasnovo in koristno uporabiti multivoltage zmogljivosti, če je izpolnjen kateri od spodaj trije pogoji izpolnjeni.
1), na primer na OC določeno.
2)-mv_mode z dc_shell-t
3), podmnožice Target lib

Level Zakretač celice so potrebne za povezavo vožnje in žebljički obremenitve, ki delujejo na različnih napetosti v moč domen.Te celice so bila izoblikovana bodisi kot navadno ali varovalni celice omogočajo zatiči.Ponavadi smo raje uporabljati bi napetosti tip ravni, ko mora biti moč področjih DESIN pogon in izklop neodvisno.
can be inserted by running complie(compil_ultra) or insert_level_shifters command.

Buffer napetosti ravni vrsti
se lahko vstavi s tekom complie (compil_ultra) ali insert_level_shifters ukaz.insert_level_shifters -preserve nets -all_clock_nets library_cell_name -clock_net clock_name -verbose

Command:
insert_level_shifters-ohraniti mreže-all_clock_nets library_cell_name-clock_net clock_name-verbose

preverite man strani, če je to potrebno.
can be inserted by running complie(compil_ultra) or insert_isolation_cell command.

Omogoči napetosti ravni vrsti
se lahko vstavi s tekom complie (compil_ultra) ali insert_isolation_cell ukaz.insert_isolation_cell -object_list nets -reference library_cell_name -enable port|pin|net -force

Command:
insert_isolation_cell-object_list mreže-reference library_cell_name omogočite pristanišče | pin | net-force

Po vstavitvi ravni napetosti, preverite design ravni napetosti, kako se vstavi spodaj z uporabo ukaza.
check_level_shifters-verbose

Upam, da si dobil to ...

S spoštovanjem,
Sam

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back