Sine wave Moč odru

K

koolchiq

Guest
Lahko nekdo mi pomaga pri delovnih vezje za moj problem. hočem, da oblikovanje in izvajanje izhodne faze inverter. Včasih sem diskretnih komponent za fazo PWM. Jaz sem že 20 proti ot iz moje LM319 primerjalnega (50Hz sinusni val in trikotni val IN). Moj problem je, kako delati jaz izvajati izhodno stopnjo od tukaj. Imam 2 buz11 MOSFET in 1 TIP 2955/3055 complimentary par BJT's. Output ne sme presegati 30V ac in 1 amp @ 50 Hz. Ali lahko uporabim BJT za vožnjo MOSFET ali obratno? Če je tako ho delati jaz oblikovati vezje? Prosim pomoč. Hvala.

Pozdravljeni koolchiq Ali boste za uporabo te 30V 1amp AC vožnje ac motor ali kaj drugega? ali želite zgradili 50Hz inverter?

jaz vam lahko pomaga koolchiq, ampak jaz bo všeč, da veš, da prevoznik freq in kako modulacije ref singnal in prevoznik freq, lahko naložite svoje diagram, če zaidejo.

Hvala za vaše odgovore. Želim zgraditi 50Hz inverter sinusni signal. Imam priloženo izhodne sekcije iz primerjalnega. Včasih sem 741 (mi na voljo) za tristransko val prevoznik, ampak na žalost sem šele pridobivanje 8kHz, ne glede na to what.I me tudi dobili približno 20V pp Toda velik problem zdaj je končni rezultat, s napetosti in toka za pogon uporovnem bremenu . Najlepša hvala, vam lahko pomaga, je zelo cenjena. Poskušal sem TL082 za prevoznika val, vendar niso delali na simulacijo.

Bi lahko pripnete zaželena in opazili valov? + + +

Kabiru, vam je uspelo, da si ogledate moj problem design i področju objavil? Hvala.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back