simulacija Gilbert mixer

A

A

Guest
zdravo

hočem, da simulira dvojno uravnotežena gilbert mixer z pspice, moja vprašanja so:

1) Kako lahko analiza DC, mislim, kakšne signale, da se prijavite na RF in LO input?

2) V analizi Ac kaj signal pa smo se v vhodni LO??

hvala

Vezje mora biti pristranske pravilno delovati.Simulacijo bi morala imeti enake vrednote, kot pristranskost boste za uporabo v realnem vezja.

Vaš AC analiza vam ne bo dala rezultate v mešanja dejavnosti.Boste morali uporabiti domeno časa analize.Lahko neuravnoteženost pristanišča LO z DC offset pridobiti koristi od RF do proizvodnje.

Ker je stvar preteklosti, to vezje sega do približno 1950, ko Gilbert je nosil plenice.

hvala
Zdaj razumem, zakaj sem dobil čudne rezultate analize Ac.ampak koliko DC Offset.Ali obstaja način za njegov izračun, ali šele raba vrednost za tipičen primer 1Volt.

v analizi DC vezje pristranska pravilno.jaz sem samo sprašuje o RF in LO signalov.naj jih uporabljajo, kratkega stika in RL LO input ????????

Poskusite z uporabo DC vrednost je enaka vrednosti vrha AC ga nameravate uporabiti za LO.To vam bo dala idejo o "dobička" iz mešalnika.Na ta način lahko preizkusijo različne pasivni del vrednot in predsodkov tokove in jih primerjajo na enaki osnovi.

Uporaba 0 V na vrata, da dobite idejo o krmi s pomočjo signala na drugih pristanišč.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back