SIM900 pošlje odgovor za AT in / ali AT + CGATT = 1 ukaz kot + CFUN: 1 INSERTED

A

AshwinDubey

Guest
Pozdravljeni vsi .. Jaz delam na SIM900 in ko sem poslati ukaz AT ji vrne + CFUN: 1 INSERTED in nič potem ko je ta del, da je AT + CGATT = 1, potem se začne vrača napako. Sem dal AT + CGATT = 1 v zanki, vendar se ne vrne napako za vse primere ukaz. Brez kakršne koli spremembe v kodi, ko je AT ukaz poslal odgovor in dobil je OK + EMŠO: READY, vse po tem dobro deluje. Toda isto kodo ne deluje, če AT ukaz ne vrne PRIPRAVLJEN. Kaj + CFUN: 1 VSTAVLJENA pomeni, .. zakaj AT + CGATT Napaka = 1 vrne, če je ta odgovor dobil od AT ukaz bi ... vsaka pomoč je zelo cenjen ... Hvala ...

To je del kode, ki se izvede po moči ... Ta preskus se opravi pregled, da če modem detectes sim v modem ... Potem se natisne VSTAVLJENA ... potem registrira in postane pripravljen .... potem lahko sprejme kakršno koli ukaz od uporabnika .... ampak ne glede na ukaz daš bo spet natisnete to pomeni, da se modem postaja ponovno zagnati znova in znova in ne ukazi bodo kasneje delo ... njegov problem z napajanjem .. surrent ocena ni dovolj .. uporabite 12V/1A za modem

Hvala za pomoč .. se zdi logično, .. tudi ena stvar je, medtem ko priključitev naprave na omrežje, ki pošilja AT + CGATT = 1 moram, da ga pošljete na enkrat (5-6 krat), in potem sem dobil Odziv OK. Zakaj traja tako dolgo ...

najprej preizkusil v hyperterminal in videli, če isti problem obstaja pri testiranju modem samo ... thats bo to malo bolj lažje odpravljanje napak .. Upam, da se registrirate GPRS, preden namestite tako, da pošlje ukaz AT # GPRSMODE = 1 OK AT + CGREG = 1 OK AT + CGATT = 1

To je del kode, ki se izvede po moči ... Ta preskus se opravi pregled, da če modem detectes sim v modem ... Potem se natisne VSTAVLJENA ... potem registrira in postane pripravljen .... potem lahko sprejme kakršno koli ukaz od uporabnika .... ampak ne glede na ukaz daš bo spet natisnete to pomeni, da se modem postaja ponovno zagnati znova in znova in ne ukazi bodo kasneje delo ... njegov problem z napajanjem .. surrent ocena ni dovolj .. uporabite 12V/1A za modem
zasnovana preusmerilo izhodni tok za PS, je 4,1 V. Priporočena regulator vezij je v 21. strani. http://www.simcom.us/act_admin/supportfile/SIM900_HD_V1.01 (091.226) pdf .

preverjanje napetosti, ki jih pošljete na ukaz, kot je prikazano pdf datoteko .... vedno je nominalno za delovanje modema na 5V 1A s trenutno

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back