sim 900 GSM modul in storitev ukaz

M

mehdi952

Guest
[SIZE = "5"] Kako lahko pošljemo storitev ukaz s sim900 modul? [/SIZE] [SIZE = "4"], kot [SIZE = "3"] * 21 * 094 # [/size] za preusmeritve klicev [/SIZE]

Hi mehd1952: Ali ATD ukaz ne deluje? To je v bistvu, glasovni klic, da bi pričakujem uporabo ukazov: ATD * 21 * 094 #, (ne pozabite podpičje) ATS6 = n (n je zamuda v razponu sekunde 0-999) ATH ( Drop klic), boste morali poskus malo z zamudo ali pa morda želite vstaviti vejice v dial string in uporabo ATS8 = za nastavitev privzete zakasnilne za vejico. Imam priložen najnovejši AT nabor ukazov dokument za pomoč

ATD0917xxxxxxx; odmerek delo, vendar ATD * 21 * xxx ...#; ne. Prebral sem Sim900 AT_Command ročni V1.03, ampak ne morem razumeti, ATS6 = kaj to točno? je to potrebno? Pravkar sem se uporabljajo ATS6 = 1, kaj naj storim zdaj?

Lahko si omenil, kaj napake ste dobili hkrati pa, da je ukaze.

Poskusite naslednje: ATS8 =. To bo določena default zamudo, ki je vstavljena z vejico ATD * 21 *, # 094,, ATH - če ste bili delaš to iz slušalko bi pokličete storitve kodo, počakajte resonse, pokličete številko za posredovanje sledi s # počakajte potrditev, preden odložite. Morda boste morali eksperimentirati z zamudo vrednosti ali pa samo dodati več vejice ATS6 dodaja zakasnitev med pošiljanjem ATD in modul dejansko klicanje, tako da to verjetno ni pravi za vas

Zdelo se mi je moj self. ga je treba uporabljati AT + CUSD = 1, "* 21 * 094 #"

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back