R
rramya
Guest
Please help
k = neskončnost)
Seštevanje (1 / 3) ^ k (1 / 4) ^ (NK) u [n-k 3] je enako
(k = 0)(1 / 4) ^ n (1 / 11) - 3 (1 / 4) ^ n 3 (256) (1 / 3) ^ nn> = 3i niso dobili ans pravilno.
I rešiti kot:
od: u [n-k 3] Izraz je vključen:
n-3 K> = 0
K <= n 3
namiguje, n> =- 3
zdaj seštevanje postane:
(k = n 3)
Seštevanje (1 / 3) ^ k (1 / 4) ^ (NK)
(k = 0)Naslednji korak:
(k = n 3)
(1 / 4) ^
seštevanje (1 / 3) ^ k (1 / 4) ^ (-K)
(k = 0)
Naslednji korak:
(k = n 3)
(1 / 4) ^
seštevanje (1 / 3) ^ k (4) ^ (k)
(k = 0)
naslednji korak:
(k = n 3)
(1 / 4) ^
seštevanje (4 / 3) ^ K
(k = 0)
Naslednji korak:
(k = infinity) (k = neskončnost)
(1 / 4) ^
[seštevku (4 / 3) ^ K - seštevanje (4 / 3) ^ K]
(k = 0), (k = n 4)
Naslednji korak:
(k = neskončnost)
(1 / 4) ^
[[1 / (1 - (4 / 3))] - seštevanje (4 / 3) ^ K]
(k = n 4)
Naslednji korak:
(k = neskončnost)
(1 / 4) ^
[-3 - seštevanje (4 / 3) ^ K]
(k = n 4)
Naslednji korak: (k = neskončnost)
(-3) (1 / 4) ^
- [(1 / 4) ^
seštevanje (4 / 3) ^ K]
(k = n 4)
Naslednji korak:
let p = kn-4, tako, ko je k = n 4 p = 0; ko je k = neskončnost; p = infinity
Naslednji korak: (p = neskončnost)
(-3) (1 / 4) ^
- [(1 / 4) ^
seštevanje (4 / 3) ^ (p n
4)]
(p = 0)
Naslednji korak: (p = neskončnost)
(-3) (1 / 4) ^
- [(1 / 4) ^
(4 / 3) ^ (n 4) seštevanje (4 / 3) ^ (p)]
(p = 0)Naslednji korak: (p = neskončnost)
(-3) (1 / 4) ^
- [4 ^ 4 (1 / 3) ^ (n 4) seštevanje (4 / 3) ^ (p)]
(p = 0)
Naslednji korak:
(-3) (1 / 4) ^
- [4 ^ 4 (1 / 3) ^ (n 4) (1 / (1 - (4 / 3)))]
Naslednji korak:
(-3) (1 / 4) ^
- [4 ^ 4 (1 / 3) ^ (n 4) (-3)]
Zadnji korak: odgovor, sem:
(-3) (1 / 4) ^
[4 ^ 4 (1 / 3) ^ (n 3)]
Ki ni končni odgovor ....
CAN vsak organ opozorijo moja napaka ..........
Seštevanje (1 / 3) ^ k (1 / 4) ^ (NK) u [n-k 3] je enako
(k = 0)(1 / 4) ^ n (1 / 11) - 3 (1 / 4) ^ n 3 (256) (1 / 3) ^ nn> = 3i niso dobili ans pravilno.
I rešiti kot:
od: u [n-k 3] Izraz je vključen:
n-3 K> = 0
K <= n 3
namiguje, n> =- 3
zdaj seštevanje postane:
(k = n 3)
Seštevanje (1 / 3) ^ k (1 / 4) ^ (NK)
(k = 0)Naslednji korak:
(k = n 3)
(1 / 4) ^
(k = 0)
Naslednji korak:
(k = n 3)
(1 / 4) ^
(k = 0)
naslednji korak:
(k = n 3)
(1 / 4) ^
(k = 0)
Naslednji korak:
(k = infinity) (k = neskončnost)
(1 / 4) ^
(k = 0), (k = n 4)
Naslednji korak:
(k = neskončnost)
(1 / 4) ^
(k = n 4)
Naslednji korak:
(k = neskončnost)
(1 / 4) ^
(k = n 4)
Naslednji korak: (k = neskončnost)
(-3) (1 / 4) ^
(k = n 4)
Naslednji korak:
let p = kn-4, tako, ko je k = n 4 p = 0; ko je k = neskončnost; p = infinity
Naslednji korak: (p = neskončnost)
(-3) (1 / 4) ^
4)]
(p = 0)
Naslednji korak: (p = neskončnost)
(-3) (1 / 4) ^
(p = 0)Naslednji korak: (p = neskončnost)
(-3) (1 / 4) ^
(p = 0)
Naslednji korak:
(-3) (1 / 4) ^
Naslednji korak:
(-3) (1 / 4) ^
Zadnji korak: odgovor, sem:
(-3) (1 / 4) ^
Ki ni končni odgovor ....
CAN vsak organ opozorijo moja napaka ..........