SI 7300 Stepper voznika motornih Circuit

C

cation007

Guest
Imam koračni motor reši iz tiskalnika. Vidim, da črpa to 1.3A/ph. Prav tako sem ohranjene SI 7300 žetonov od njega. Jaz sem poskušal voziti motorja s tem čipom, vendar ne storijo ... Ne vem y. Napajanje na čip je bil 12V 3A. Rad bi vedel wheter to ni delovalo coz te nizke napetosti! Prepričan sem, da sta motor in voznik čip deluje! Ali lahko nekdo Plz pomagajte mi! r pa nekdo ima vezje, ki uporablja 7300?? Hvala vnaprej!

Kaj uporabljate za izdelavo vzbujanja signale? SI7300 vsebuje le gonilnike, vendar morate ustvariti signale iz druge naprave, ponavadi mikro.

V tem primeru je zelo težko povedati, če je motor premika, glede na majhen korak velikosti. Lahko ga priključite na mikro? Ali pa vsaj oascillator in nekatere FF je?

Ti pa res potrebujejo za ustvarjanje korak in smer signalov bodisi z mikro ali 555. S 555, ustvari nekaj 100 Hz kvadratni val, nato pa ročno stikalo smeri. Prav tako se prepričajte, da imaš tuljave pravilno žično. Lahko povem, ki vodi gredo isto tuljavo, ki so jih skupaj kratek stik - če je motor težje pa z roko, nato pa so na isto tuljavo. Če je njegov unipolarne motorno potem boste morali ugotoviti, center pipe. Mimogrede, z "ročno vzbujanje" (zveni kinky ...), bi morali vsaj dobili vsaj majhno kreten Phil

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back