Shematski želeli - Oatley Electronics K055 6J6 ventil preamp!

A

anzic

Guest
Pozdravljeni vsi, jaz sem obupno iščejo kopijo shematski za Valve Preamp kit, da je avstralska družba Oatley Electronics sprosti nazaj v letu 1996, in Electronics Australia pokaže v septembru 1996. Uporablja 2 6J6 ventilov kot preamp in poteka od nizke napetosti. Bilo je Kit številko 055 in ni bilo k055.pdf na voljo na njihovi spletni strani, ki je sedaj šla, da je shematski v njem. Tudi kopijo nazaj Electronics vprašanje Australia od september 1996 bi bilo super. Wayback stroj ni videti, da pdf priponke indeks v tistem času. Če ima kdo kopije, jaz bi zelo hvaležen. :) Lep pozdrav, Anzic.

Hi Keith, sem videl, da stran nekaj časa nazaj in to je v bistvu popravkom različica zbirke Oatley, in ne kaže prvotni shematično napajanje bodisi (12V do 60V inverter stikalo način). Spletna stran Oatley uporablja, da so k055.pdf, vendar se zdi, da ne moremo najti nikjer zdaj. Vseeno hvala kolega. Jaz bom naprej videti, vendar ne mislim, da bo našel sedaj ..... Anzic.

Hvala Keith. Pravkar sem registriran tam (Ja, neverjetno nikoli videl, da je na mestu) in bomo videli, če ima kdo kopijo. Mislil sem, da gotovo mora biti kopija plava okoli nekje na net, vendar so se stvari res ne izginejo čez čas, na žalost ... Na zdravje, Anzic.

Imam ga! Zelo koristno, fant na drugem forumu je skenirana kopija izvirnega članka EA in Oatley opombe. Awesome košček sreče. :)

Veseli me, da si ga našel. Je bilo na forumu diyaudio? Keith

Št dejansko pa je bilo za atomsko MPC računalnika forum vseh krajev. Samo tako se je zgodilo, da je nekdo zgradili eno od teh kompletov tam pred leti in še vedno je docs. :)

Nekaj let nazaj, Melbourne državne knjižnice so kopije Electronics Australia nazaj, ko je bil Radio, TV in hobiji. Ne vem, če še vedno, vendar bi bilo vredno poskusiti, če kdo želi, da bi kopirali EA člankov. Prav gotovo kopije Silicon Chip. Država knjižnice v kapitalu dru lahko tudi hranijo kopije, še posebej Sydney.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back