sevane področju Mikrotrakasta a patch antena

Z

zhiweisim

Guest
Živjo,

Poskušam razumeti osnovne teorije sevanja področju zaplato anteno (glej priloženo sliko)

"Če fringing polja so rešene v svojo vzporedno in se dotika komponente z
glede na ravnino tal, normalne komponente bo skladen z vsako
drugi in bi izničili seboj.V tangencialnih sestavni deli pa so v fazi med seboj zato posledica dotika področja komponent bi združevalo dati Največja sevana polja v smeri pravokotno na obliž tj., Poprečan smer. "

Tu je moje vprašanje:
Vemo, da je tangencialna komponente bodo združevale, saj so v fazi.Ampak, kako vizualizirati, da se dotika področja komponent bi nam sevane področju v normalno, da obliž?Lahko kdorkoli prosim pomaga z razlago v več podrobnosti (morda z nekaj primeri)?

Hvala lepa.

S spoštovanjem,
Sim
Oprosti, ampak, kar potrebujete za prijavo v to prilogo, da si ogledate

Nisem dober slikar.ampak mislim, da kaj manjka v vaš PICT.
2 delov združi na enem področju in Promovirati normalno za obliž.
Oprosti, ampak, kar potrebujete za prijavo v to prilogo, da si ogledate

hi plazme,
Hvala za vašo pomoč.Ena stvar, da se pojasni tukaj, ko ste rekel, da je polje razmnoževalnega normalno na obliž, ne bi smela na področju opozoril navzgor (namesto obrnjena proti desni)?Hvala.

zhiweisim wrote:

hi plazme,

Hvala za vašo pomoč.
Ena stvar, da se pojasni tukaj, ko ste rekel, da je polje razmnoževalnega normalno na obliž, ne bi smela na področju opozoril navzgor (namesto obrnjena proti desni)?
Hvala.

hi drunkbear,

Lahko na kratko pojasnite to:

"Nastala je tangencialna področju komponent bi združevalo dati Največja sevana polja v smeri pravokotno na patch"?

Jaz sem abit zmedeni o tem, saj se dotika področja je eno polje vzporedno z obliž (in ne pravokotno na obliž).Kako bomo prišli največ sevanja področju normalno, da obliž v tem primeru?Oprosti za troubling kot sem dokaj nova na EM mešanice.

Hvala lepa.

hi zhiweisimglede na vaše vprašanje o max sevanje, pravokotno na obliž.tudi posledičnega električnega polja je vzporedna s popravki, vendar je moč ali energija valovanja je normalno, da E

morda ve TEM valov, v katerem obe E in H, pravokotnih ena na drugo in tudi na smer širjenja

tako smer valov pri patch antena je normalno, da se obliž kot veš smeri E področjuUpam, da to pomaga

s spoštovanjem

zhiweisim wrote:

hi drunkbear,Lahko na kratko pojasnite to:"Nastala je tangencialna področju komponent bi združevalo dati Največja sevana polja v smeri pravokotno na patch"?Jaz sem abit zmedeni o tem, saj se dotika področja je eno polje vzporedno z obliž (in ne pravokotno na obliž).
Kako bomo prišli največ sevanja področju normalno, da obliž v tem primeru?
Oprosti za troubling kot sem dokaj nova na EM mešanice.Hvala lepa.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back