serijska programiranje na proteus - MAX232 problem

W

wolverine123

Guest
hey guys sem poskušal simulirati serijsko programiranje za človeške ribice in poskušal poslati znak, sem dodal virtualni terminal na začetku, preden gre skozi MAX232 in sem videl znak v redu ... ampak ko gre skozi MAX232 nikoli nisem dobil isto značaj spet ... všeč, če bi poslali "A", bi jaz dobil '_' po prehodu MAX232 .... lahko kdorkoli prosim pomoč: S

Nihče ne more odgovoriti na vaše vprašanje, ne da bi svoj krog Preverite krog dvakrat. Možno samo problem je v vezje Nandhu

Ne pozabite, da Max dejansko obrne svoj signal. Moraš ga poslati prek drugega Max

Naslednji pic kaže besedilo, ki se prenašajo v redu vendar tega po prehodu MAX232 kaže nekaj drugega Ampak, če je to navada pridobivanje nato inverzno vidim želenega izhoda, ko sem priložite serijski kabel in preverite izhod v hyperterminal??

vterm v ISIS je treba obrniti za priključitev mx232 v simulaciji ... ste izbrali invertnega RXD in TXD v vterm nepremičnin?? Mogoče je to problem ...

Poznam zelo stare nit, ampak želim dati odgovora ni samo Obložite kdo si za to. Desni klik na virtualni terminal, urejanje lastnosti, spremeni iz normalno, da se obrne.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back