senzorji, ki zazna predmete

S

seyyah

Guest
Saj veš, da so avtomatsko luči ali vrata, ki upravlja objekt, če pride v njihovem pomenu območju.Želim vključiti neke vrste mehanizma, podobnega uporabo teh nekakšen senzor, kot so se v njih uporabljajo.Kaj lahko ponudite me, ki je zanesljiv in enostaven za uporabo.To je občutek skoraj vse predmete, ne samo ljudi itd

Uporabite lahko tudi običajne varnostne PIR detektor.Ker so varnostne naprave so lahko dostopne, zanesljive in ni drag ..

PIR ali Pasivni IR se uporablja za odkrivanje chang v energetsko IR, ki običajno živijo stvari, to je ljudi in živali.Toda če želite odkriti nekatere druge stvari, ki ne oddaja IR energije, boste morali uporabiti Active IR, ki je sestavil z IR oddajnik in sprejemnik, kot jo uporabljajo v daljinski upravljalnik televizije.

Moči vi spodbuditi mi vse aktivne ali pasivne IR infrardeči del številka ali znamko izdelka?

če delo doen't appratus v theroitical črno okolja.svetlobe lahko bile prizadete zaradi velikosti in predmetom.tako se lahko ob upoštevanju senzor rešitev.
Kakorkoli že, lahko pogledate gor
www.omron.com

Moral bi razvrsti predmete, saj ni rešitev.Za odkrivanje ljudi pyroelectric senzor se uporablja, za stopnišča in kamenje ultrosonic / IR mogoče uporabiti, itdza začetek kontakt swich se lahko uporabljajo tudi, in je poceni.Torej si mora študija, kar je okolje robota.To ne more zaznati predmetov vseh vrst.

Predlagam, da uporabljate Video Motion Sensor nekaj podobnega, kar se uporablja na CCTV varnostni sistem.Je realiable kot drugi sistem.

začeti gledati to povezavo

http://www.acroname.com/robotics/info/articles/sharp/sharp.html

seyyah wrote:

Saj veš, da so avtomatsko luči ali vrata, ki upravlja objekt, če pride v njihovem pomenu območju.
Želim vključiti neke vrste mehanizma, podobnega uporabo teh nekakšen senzor, kot so se v njih uporabljajo.
Kaj lahko ponudite me, ki je zanesljiv in enostaven za uporabo.
To je občutek skoraj vse predmete, ne samo ljudi itd

Barrier ni praktično.Ali transceiver moduli so dovolj območje?

Na podlagi predmetov, njihove velikosti in materialov, ki jih lahko uporabljate capsitive, ir radar, pir, sonar, induktivna ...Ampak niste navesti, kaj so predmeti??Brez tega ni mogoče dati kakšen nasvet ....

Range je 100-150cm.Predmeti so v osnovi človeški.Toda drugi predmeti, bi bilo bolje, kot so kovine, lesa, plastike vseh vrst materialov, ki se uporabljajo v vsakdanjem življenju.Vendar pa se lahko samo ljudje, zadostuje, če druge izbire, je težko.

[quote = "seyyah"] Range, je 100-150cm.Predmeti so v osnovi človeški.Toda drugi predmeti, bi bilo bolje, kot so kovine, lesa, plastike vseh vrst materialov, ki se uporabljajo v vsakdanjem življenju.Vendar pa se lahko samo ljudje, zadostuje, če druge izbire, je težko. [/ Quote]

OK

Ker to ni tako enostavno najti para v ultrazvočni puranja, lahko poskusite, da ir ir radar na vodi in fotodiode.To bo zadostovalo za dokončanje tega projekta.posebna pozornost pa je treba, kot so:

- Moral bi modulirajo vaše ir vodila signal z vnaprej določene frekvence, nato pa uporabite filter za prejemanje odkriti moduliran signal - ki vam bo pomagal izogniti okoljskega hrupa false infrardečo detekcijo
- Morate izvajati IR fotodiode trenutno stabilizacija z DC, da so vedno na delovni ravni - da bi se izognili zasičenosti zaradi okoljske ir sevanje.

Rešitev slaba stran je zaradi okoljske ir sevanjem - fotodiode prehodno značilnosti bodo spreminjali - ampak "koliko" je predmet preiskave.Naredila sem, kot detektor zelo dolgo časa nazaj - tako da boste lahko poskusite

Ali ste izključen ultrazvokom?Z lahkoto lahko najdete SRF-08 senzorjev z vmesnikom I2C, ki zaznavajo predmete do 6m.

lahko uporabite pir senzor, ultrazvočni, ali kapacitivno ..

Enostaven način uporablja infrardeče emiter in infrardeče prejme (kot fotodiode ali phototransitor).

hi vsem
, ki so enostavno vezje za gradnjo sonic radar
wana za moj projekt (robotika)
rabim svoj robot zazna gibanje predmeta o them.firest i uporabi IR senzor, vendar ne deluje pravilno, ker ko robot ven in domov pod neposredno sončno svetlobo, da napako

jaz sem videti napravo, ki večinoma videl na dvigalih, da odprete vrata, ko oseba, ki vstopa v dvigalu

infrardeči vmesnik je nameščen v kiosku.ko je nekdo Infront of infrardečih pramena programska oprema mora odkriti dolgi prekinitvi, bi bilo zaznati, da je nekdo Infront iz kioska in dvig dogodek ... in hočem za nadzor te naprave iz Visual Basic je to mogoče,

čaka na odgovorzahvala u

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back