senzor vprašanje

B

bbexpress

Guest
Hi everyone,
Želim narediti projekt s Šetač bo Prižgati z vsakim korakom.Mislim, da rabim enega senzorja za montiranje nekaj, kjer okrog valja za vklop LED z vsakim korakom uporabnikov.Lahko kdorkoli izročiti mi kakšen senzorji lahko uporabi, in povezavo, da se da senzorje.Nobenih pripomb, zamisli so cenjeni.

Res ne razumem, kaj u poskušate storiti, če želite Prižgati tleh ko u setp na to, u lahko uporabite preassure zaznavalo samo preprosto preklapljate po blok in gredo v korak, tako da bo vključite swqitch z vašo težo.

Mislim, kaj jih uporabljajo v čevelj podplati je mehanska stikala.Edini je debel in squishy dovolj, da je velik premik, ko da stoji na nogah.

Ne, ti si me narobe razumeti
Kaj
sem poskušal narediti,
rabim enega senzorja za montiranje na "Kmet" (in ne na ljudi), tako da je invalidnost oseb uporabljati, bo vklop LED ker tega uporabnika je gluh (ne more slišati na vseh, ampak je lahko vidite).Mislim, da bo uporaba enega IR oddajnik in sprejemnik.
Edina stvar, ki sem dont vedeti je, da ko uporabnik šel (peš), nekatere stvari spremeniti, kot premik, hitrost ,.... katere senzorja lahko ukrep, ki se spremenijo, in on se ustavi hoja, senzor tudi ustaviti.

senzor ---------> IR oddajnik ---------> IR sprejemnik -------> LED prikazovalniki
To
je vse moj projekt
Hvala.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back