J
JamesM
Guest
Pozdravljeni, Moje ime je James McCullagh, in jaz sem predsednik Intervju EE, Inc To podjetje ponuja Interview Coaching za elektrotehniko Semiconductor Engineering Technical Interview. Spletni strani družbe je www.eeinterview.com . Prosim, vas prosimo, da preverim. Po mojih izkušnjah, veliko delovnih mest polprevodnikov oddajo na vašo učinkovitost v tehničnem intervjuju, ki testira svoje znanje o osnovnih elektrotehniko, kot tudi projekti, ki ste jih delali v vaši karieri. Uspeh na tem tehničnem intervjuju je ključnega pomena pri iskanju zaposlitve v tej recesiji. Če se boste odločili, da izkoristijo te storitve preko Intervju EE, bo Inc delate z mano. Imam dolgoletne izkušnje kot Analog Engineer dizajn in so jih zaslužili magistrski program na področju elektrotehnike. Sem delal na različnih integriranih vezij, ki so šla v milijone trdi diski, vključno Pojasni razmikom, neprekinjenega Filter, Ojačevalniki, in Phase Locked Loop. Prosim, vas prosimo, da zaprosijo katerega koli vprašanja ali kateri koli del zgodbe v zvezi z električno Intervjuji Engineering v tem forumu temo.