Semi-Rigid kabel spajkanje

A

ajhsu

Guest
(1) Soldering malo na prednji kabel za stik s tlemi (2) Soldering polovica kabel za stik s tlemi (3) Popolnoma spajkanje btw kabel in PCB GND sem merjena impedance mimogrede (1) (2) in (3 ) in vsi so dobili podobne rezultate meritev. Frequency ragne pod 2GHz. Jaz sem zmedena o tem se zdi pot (3) je najbolj standardni način za merjenje, ampak kako to, da pot (2) in (3) dobil podoben rezultat merjenja v primerjavi s tem, kako (3)? Glede na vaše izkušnje, bo kakšen učinek bo povzročilo v skladu s temi 3 različne načine? Kako razložiti njegov učinek? V katero smer ste se uporabljajo za merjenje delaš? Hvala za vašo pomoč.

Vse načinov, kako pa so precej pravilne, kot je vaša skrb je v ozemljitev. V bistvu ni velike razlike so med njimi. Če želite iti v frekvenčnem morate paziti pri prehodu med coax in ploščatih daljnovoda. Meja bo prišel. Upam, da lahko pomaga. Mazz

Hvala. Ali to pomeni, povezava GND btw poltoga kabla in PCB niso tako pomembna? Jaz sem zmeden okoli, da so ljudje vedno pravijo, da skladnost povezava GND je pomembno v RF, vendar od tega merjenja se zdi, ne. Kako to razložiti? Hvala za vašo pomoč.

Ground povezava je zelo pomembno. Mislim, da so vse 3 načinov, kako je to storil v redu, in dokazuje, da meritve. Mazz

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back