Selitev v Front End

A

achy1234

Guest
Živjo,

Kaj je najboljši način za premik v sprednjem delu procesa projektiranja.Jaz sem backend inženir in si želite narediti nekaj pred koncem zasnovo dela.

hvala
achy

Ni najboljši način.
storiti sprednji modela je, da abstraktna vaš um, da višje in višje ravni.Samo podobno zasnovo programske opreme, od montaže -> C -> C .
morate poskusiti premakniti od sebe PNP-> Transistor-> vrata-> RTL-> vedenje-> sistemski ravni.
Srečno!Pravzaprav, front-end design je konkurenca razmišljanja namesto izkušenj v back-end.

tudi u lahko začnete kodiranje v Verilog RTL za oblikovanje in preverjanje.Če želite začeti z z u lahko začnete s pisanjem majhnih testnih primerov za obstoječe zasnove in oberve simulacije in kodiranje sloge

Poskusi ne najdejo materialov s pomočjo GOOGL
Ali manjše projekte, kot so: UART, I2C krmilnik ...
Napišite specifikacijami zasnove, nato pa kodiranje, do sinteze in pisati testbench naredite simulacijo.

prvi študiji verilog hdl, nato pa nekaj eda software,
naredil nekaj materiala, delo, bo vnesete vstop!
srečno

Živjo

Nazaj koncu je zelo gud delo.
Če želiš iti u Front end.
Poskusi izvedeti, Verilog, VHDL in eno Simulator orodja, kot Modelsim
potem sinteza Xilinx

Ena Script Language: Perl, Tcl, Shell
Programska oprema: C

y do u želijo zapustiti Backend službo?
ru težko??
delež ur exp
Shiv

Sem slišal od nekoga, ki dela v zadnji fazi se ponavlja .. Je to res?

ponavljajoče?je to res?

thr je vse možnosti za učenje?

Po nekaj let .. ti ne bodo na koncu spet vse kot orodje wll se avtomatsko ..
je ta izjava res ?????
plz odgovor

V primerjavi z backend Sprednji konec je nekaj, kar lahko.

Prvi zagon z Digital Osnove in Verilog jezik (študija Samir Palnitker knjiga).

Po tem STA všeč, kako izračunati Rok, max.frequency, setuptime in Holdtime kot osnovna vprašanja .........Ok, vse najboljše.

1) Študija verilog.
2) Študija osnovno digitalno tehniko oblikovanja, kot so državne stroj, števec, FIFO, itd
3) začeli delatiachy1234 wrote:

Živjo,Kaj je najboljši način za premik v sprednjem delu procesa projektiranja.
Jaz sem backend inženir in si želite narediti nekaj pred koncem zasnovo dela.hvala

achy

ponavljajoče?je to res?

thr je vse možnosti za učenje?

Po nekaj let .. ti ne bodo na koncu spet vse kot orodje wll se avtomatsko ..
je ta izjava res ?????
plz odgovorda je zelo veliko repitative ......

je zelo gud možnosti za učenje abt microelctronics, CMOS, postavitve, začimbe simulacije itd .......

i DNT pretehtati prislon prenehati proces je mogoče avtomatsko ..... backend podpora je vedno reqd za uspešno oblikovanje upoštevanju ključni korak nazaj, napisano ......
pls popravi me .....

hvala @ Anantha!

n ur v mnenju .. marsikaj se lahko learnd!vendar na stopnji wht?mikroelektronika n cmos daleč priti ...

je le za učenje, uporaba orodja

Shiv

Mislim, da je najboljše izhodišče ni oblikovanje orodje ali langage, vendar algoritem in digitalne arhitekture namesto tega.

Mislim, da sem lahko delijo svoje izkušnje o tem s tabo.Imel sem delal približno 2 leti na prislon, ter kasneje delal več kot 4 leta na front-end zdaj.Ne morem podpreti si preveč, ena dobra sugguestion od myside je, da: Prodaja preprost FPGA in napišite RTL kodo za nadzor povezane naprave v vozilu, ki vam bo pomagal veliko!Morda ima druge načine, vendar mislim, da je to najboljše.

No wat bi se stroški enostavno krovu FPGA?moči u pls omeniti preprost specifikacije (ime modela ali vrste, število), ki ustreza za izobraževalne namene in stroške?

tudi jaz želim delati v backend za določeno obdobje.wat bi bil idealen način za nadaljevanje.

Zdravo,

V primerjavi z backend, Front End je preprost v vsakem aspect.i pomeni Getting delovnih mest, Intervju poziva, materiali, usmerjanje itd ..

V backend celo u ne morejo dobiti intervju calls.if u počakati 1 ali 2 meseca u bodo dobili atleast 1 intervjuju klic svež.

vendar v digitalno, ni tako ..

delati u znanje v Indija r večina podjetij, ki delujejo kot prednje preverjanje konca (70 do 80%). vendar samo 10 do 15% samo delajo v Backend (Analog Phisical & Design).

Mislim, da u razumel jasno.

Kakorkoli All The Best.

Kaj vse u izberejo prepričana!!

u Potrebujem nekaj sysem znanju prve: arhitektura računalnika, omrežja ..
Potem, EDA orodja in jezik

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back