sekanje frekvenco in pasovno širino Pojasni razmikom izbor vprašanje

T

trashbox

Guest
Hi all,
Jaz sem oblikovanju seka-op na Pojasni razmikom, kot prilogo in sem srečati vprašanje o izbiri rezanje frekvence in pasovne širine zanke:

V prilogo, je samo po sebi Pojasni razmikom Loop 1 lahko zavre visoko frekvenco deli, če je njegova pasovne širine (odprto zanko dobiček enotnost-bandwidth), je manjša od pogostosti rezanje.Vendar bo to povzročilo slabo respondence za rezanje signala.

Drugi način je uporaba Node 1 za zatiranje visoko frekvenco deli z velikim pokrovčkom.Zdi se bolje.

Katera pot je boljša?Kako izbrati rezanje frekvence in pasovne širine Pojasni razmikom?Hvala!

Nekaj predhodna:

1.Če opamp nekaj mV izravnajo in diff-fazi deloval kot gm-celični imate diferencialni vklopljena tok.

2.Če ste crossswitch te razlike trenutno v Sinkronizam s stikalom vhodna napetost na izhodni tok ogledalo zamik ogledala ne dobi sesekljan ven!

Zaradi 2.vi potreba po različno trenutno stikalo manj izravnalo prispeva komponento.Na primer aktivno upravljanje projektov z visoko obremenitev Vdsat in velike površine ali poli upor.

Zaradi 1.diferencialne trenutni mora filtrirati z velikim pokrovčkom.Potem je prevladujoči pole, ki jih te zgornje meje.Nastavitev drugo omejitev kot prevladujoče je pretiravanje.

Iz te zgornje meje napetosti morate le majhno pridobitev napetosti vrat pogon PTAT sedanjih virov.

Naslednja spin vezja desgin odličnosti je AC-ojačevalnik, ki zazna razliko toka, razširja na dobri ravni, synchron demodulacijo, filter in povratnih informacij za različne faze vnosa, tako da se zmanjša izravnavo sedanje valovanje.To je regulator hrupa helikopterja.

Have fun!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back