Saber namestitev problem

S

seyyah

Guest
I could'nt najti, če želite kopirati datoteko saber.lic.Piše kopijo c: \ winnt
ni take directory ker sem uporabo WinXP in ni v c disk.
Prav tako pravi, spremembe v prvi vrstici v saber.lic datoteko z vašega računalnika imenom.I did it in kopirati datoteke povsod bu še vedno obstaja problem licenco.Kaj naj naredim, da se ta program dela.

Laboratorium Nokii udostępniło właścicielom smartfonów N8 nowy, eksperymentalny interfejs Bubbles, który jest wyświetlany w momencie gdy telefon jest odblokowywany po okresie bezczynności.

Nowość pozwala na bardziej kreatywne wykorzystanie momentu odblokowywania telefonu. Zamiast po prostu aktywować smartfona po okresie wygaszenia i przejść do pożądanej funkcji, możemy skorzystać z powłoki...

Read more...

Morate namestiti flexlm in počakajte, da se ve, kje je *. LIC datoteko.
Srečno

jo kopirajte v C: Windows, če je v uporabi xp.
če ni, deltree vse datoteke nanašajo Saber iz registra, nato pa znova, prav tako bi morali ponovno zagnati, preden u u u uporabite, ko končate namestitev.

kopijo licence datoteke v X: \ windows dir, kjer je x pogon, kjer Ur mapo Windows XP nameščen.prav tako preveri, če so u edited gostiteljice ime Ur stroj imenom.
Založiti

Poskušal sem namestiti SaberDesigner 2004,03 (Saber_V-2004.03_linux.bin) na Fedora Core 1.Ko sem tipizira ./Saber_V-2004.03_linux.bin na lupini poziv terminala pokazala največ deset piko (.) V serijo in nato quitted tiho.Sem poskusil, da bi dodali možnost-je: tempdir / tmp in ne sreča.AN1 lahko pomagam?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back