RTL Encounter VS Design Compiler

M

mark_yeh

Guest
AE iz Cadence mi je povedal, da je oblikovanje sintetizirani po svoji sintezo orodje RTL Encounter (RC) je veliko manjša, kot v DC (2004,06), in veliko prihrani čas delovanja.vendar nisem prepričan.je kdo tukaj primerjati dve orodji, s svojo obliko?

halo, kaj je RTL srečati?get2chip ali buildgates?nekdo je rekel get2chip je dobro, vendar mislim dc je še vedno zaslužiti največ podpore, ki jih prodajalec.

z81203 wrote:

halo, kaj je RTL srečati?
get2chip ali buildgates?
nekdo je rekel get2chip je dobro, vendar mislim dc je še vedno zaslužiti največ podpore, ki jih prodajalec.

to je res, isti primer kot synplify vs FPGA prevajalnik, vendar pa, dc je industrijski standard sedaj, je edini problem, da ga nadomestiti z drugimi orodji Osnovni sintezo.

Mislim, da RTL Compiler je zelo močna.Vključuje tudi funkcijo Physical Complier o Synopsys.
Je pa zelo drago.Seveda, DC je znano orodje za večino oblikovalec.

Synopsys se opravi v sintezi tehnologija v industriji EDA, mislim DC je boljši od ...

mark_yeh wrote:

AE iz Cadence mi je povedal, da je oblikovanje sintetizirani po svoji sintezo orodje RTL Encounter (RC) je veliko manjša, kot v DC (2004,06), in veliko prihrani čas delovanja.
vendar nisem prepričan.
je kdo tukaj primerjati dve orodji, s svojo obliko?

SORRY ~ rečeš RTL Encounter (RC), lahko vam povem, mi "RC" IS Cadence
DESIGN ORODJE ZA prevajalnik?
Compiler REPUDETLY DC KORISTNE nato kadenca'S ....

je treba RTL Compiler (ki integerated SOC srečujejo v proizvodu).

RC ima nekaj dobrih funkcijo, vendar je še vedno mlad in potrebujejo nekaj časa, da je treba potrditi.

DC / MC / PC je še vedno prva izbira.

Rezultati Udoben je tudi nekaj nejasnosti, ni enostavno pojasniti, katera je boljša, vendar se zdi, da je proizvod get2chip deluje dobro, vsaj vem, da obstaja nekaj slabosti z DC

Vendar pa lahko DW in podatkov optimizacijo poti, DC bolj zapleten proces oblikovanja in boljši
rezultate, kot RC.
Toda niso točne žice obremenitve modela, rezultat bo dobil poslabša po mestu.
DC PC Astro je najmočnejši tok.
Tako je treba teči DC z novo konfiguracijo s starimi tok.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back