Ring oscilator za 90nm tech in 1v ponudbo?!

S

savithru

Guest
zdravo

Jaz sem oblikovanju PLL za 90nm technlogy.Napajalnik 1v.

Lahko grem za Ring tip archtecture.

Je to sedanje izstradana tip daje vsa vprašanja z 1v oskrbe.pls predlagamo mi tip archtecture VCO morem nam to 1v oskrbe.Prav tako kinldy povej mi najmanjšo dolžino (dolžino, da "oblikovalci geneally uporabo") of tranzistor znam uporabljati v 90 nm tehnologiji.

pls odgovor kmalu.

savithru
Last edited by savithru on 09 Jun 2006 11:11; edited 1 v času celotnega

seveda u lahko uporabite obroč oscilator z 1v oskrbe.u ca iskanje v IEEE da bi poskušali najti nekaj dokumentov o tem vprašanju.
Minimu dolžina v 90nm treba 90nm

zdravo gospod ..

Hvala za odgovor ..

vendar v analogni design ponavadi uporabljajo večji dolžini (kot je dovoljeno), da bi se izognili kanal dolžine modulaton.(I je odvisna od (1 Lamda * VDS))

za ex.v 1,2 u tech ..analogni oblikovalcev ne bo uporabil 1,2 um kot minimalno lenth z analogne vezja in ne gredo za 3um ali tako.

Hočem vedeti, kaj je značilno, da lenth najbolj oblikovalcev uporabe.( "Kaj" times 90nm)

savithru

Živjo
obroč oscilator (v 0.18u) lahko vok z 0.8V oskrbe.
s spoštovanjem

savithru wrote:

zdravo gospod ..vendar v analogni design ponavadi uporabljajo večji dolžini (kot je dovoljeno), da bi se izognili kanal dolžine modulaton.
(I je odvisna od (1 Lamda * VDS))za ex.
v 1,2 u tech ..
analogni oblikovalcev ne bo uporabil 1,2 um kot minimalno lenth z analogne vezja in ne gredo za 3um ali tako.Hočem vedeti, kaj je značilno, da lenth najbolj oblikovalcev uporabe.
( "Kaj" times 90nm)savithru

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back