RFID transponderji in

X

xirix

Guest
Ali kdo pozna poceni IC / tehnologija za buiding
RFID transponderji ali?Obstaja veliko podjetij, ki buid RFID, toda še vedno iščejo tisto, ki lahko predloži vzorce ali majhne cantities (ne thousants).
Prosim vas, dajte mi nekaj info.
Hvala

Prosimo, ne odgovarjajte če imate koristne informacije, če želite dodati na ta post.Thanks
Vse druge odgovore so vedno dobrodošle prek PM.

Želite 120Khz, 13.56Mhz ali 2.45Ghz transponderjev?

Lahko verjetno dobil nekaj TI mikročipa ali oznak v majhnih količinah.The TI 13.56Mhz z 50mm x 100mm tuljave bo izšlo na približno 1 meter.Philips prav tako bi lahko pomagala.

Singh

Citat:Dne 2002-02-12 21:49, gassnico wrote:

si lahko ogledate notranjost brezkontaktni tehnologije

spletna stran: www.insidefr.com

Pišite mi če u želeli več informacij!

adijo

v francoščini, če je mogoče

Živjo,

lahko poskusite povezave:
hzzp: / / wxw.elateceurope.com / sokymat / readers.htm
hzzp: / / wxw.microchip.com/1000/pline/rfid/index.htm

modra kača
wxw = www / hzzt = h ** p

Imajo pogled na Spider Tag Brezžična tehnologija iz Mountain Labs
(Mislim, oni ') www.wirelessmountain.com

ki znajo dobro ic za to in kako ga lahko kupim i živi na Tajskem

koliko transponderjem ic pa potrebuješ?Lahko obravnava dobavo v "flip chip" traku v modulu ravni 2 blazinice za spajkanje anteno, če hočeš.Vendar pa majhno MOQ še vedno mora veljati, morda v smislu 1kpcs skupnih široko dostopne čip, kot mojo Icode ali-d.Jaz sem v Aziji, zato Tajska pa je še 1 brat kdo vprašal.

Ali PM me za podrobno razpravo.Naj vedo, vaš tip čipa, Kol in ciljno ceno.Bom vam ponuja moj najboljši ceni, če so njene skupne proizvodnje čipov moj tip.Seveda če čip potrebna je manjša poraba ali povpraševanje, potem bi bili stroški višji.

Im wotking n oznak RFID kot svoj zadnji projekt.Hočem, da razvijejo takšne oznake, ki se lahko embeded v dijaških izkaznic.Vse sugession o zasnovi je cenjeno

Zdravo,

Če kdorkoli še zanima - za več informacij pm me.Prodajna v kakršnih koli količinah.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back