rf univerzalni daljinski upravljalnik

H

hunter86

Guest
hi vsem ................. rabim informacije o univerzalni daljinski upravljalnik rf ... Želim oblikovati RF univerzalni daljinski upravljalnik, da lahko nadzor tv, radio in druge naprave. vsakdo, lahko u pomoč mi ................

Večina elektronike naprave so pod nadzorom IR. Tako da boste morali oblikovati sprejemnik za pretvorbo RF energije v luči impulzov, ki jih lahko aparat razumejo. Na uporabniški strani, boste morali dobiti nekoga IC čip, ki se je knjižnica aparata ukazov programirana v to. Čipov je izhodna napetost impulza za svetlobo IR LED. Namesto pošiljanja, ki utrip LED, vam ga pošlje oscilator RF. Oscilator RF vklopi / izklop na enak način kot izvirno LED ne. Morda boste želeli uporabiti kristal ali žaga oscilatorja vezja, za requency stabilnost.

hvala biff4 .... če sem rabil ir sprejemnik, mora prejemnik vidnem polju, da bi naprave .. i zasnovo IR sprejemnik za vse aparate, ki hočem, da nadzor? ali le en IR sprejemnik za nadzor vseh naprav.? Kako metoda za nadzor več naprav z enako frekvenco, ki se UHF .. lahko u razloži mi??

Odvisno, če vse vaše naprave sta v enem prostoru. You need toliko sprejemnikov, kot je potreben, da line-of-pogled poti, da vse vaše naprave. Ideja je preprosto za oddajanje običajnih podatkov lR nad povezavo RF ...

Vaš naslednji problem je, da vedo, tok podatkov, ki se uporablja za vsako enoto. Te se razlikujejo po hitrosti prenosa in bitov.

Imam problem, da oblikujejo ta univerzalni daljinski rf, ker sem ne vem pravilno vezje in komponente, ki jih lahko uporabite v tem projektu ... i je naredil raziskave, vendar pa ni dobil, da je krog .... lahko kdo pomaga, da mi spletne strani ali kaj drugega, ki mi lahko pomaga pri tem problem ................. [Size = 2] [color = # 999999] Dodano po 33 minutah: [/color] [/size] [quote = flatulent] Vaš naslednji problem je, da vedo, tok podatkov, ki se uporablja za vsako enoto. Te se razlikujejo po stopnji bit in bitov. [/Quote] Kako razlikovati to bits mero in vmesnik, ki na gumb daljinskega??

Pozdravljeni vsi, im tudi počne isto projekt o univerzalni daljinski rf pa so nekateri probelms v kodiranje pic16f84 za izdelavo 40kHz izhod. lahko nekdo pomoč mi s kodiranjem tega projekta

Hi, www.rf4ce.org Morda bo zanimalo RF4CE. Njena konzorcij ustvarili v June'08 sestavljajo nekateri voditelji v medijih, ki so uspeli določiti specifikacije za RF daljinski upravljalnik. Na spletni strani pravi, spec je lahko pripravljen konec leta. (Zanimivo, da Philips so v tem - kot je bil Philips, ki je ustvaril prvo Infared, IR5, tip specifikacije tudi Sony, so v tem in Sony sprosti RF daljinski za oni Bravia sredi lanskega leta.). Vso srečo, Ian

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back