RF sprejemnik Input Matching

C

ccw27

Guest
Jaz sem merilni sprejemnik RF vhod brez ustrezne pomoči in videli zelo glasen signal downconverted namesto enega samega tona. Ali je vezje niha? Kako ugotoviti, ali je vezje nihajnim ali ne? Hvala

hrupa v proizvodnji, morda zaradi veliko stvari 1) dobava hrup 2) digitalni hrup sklopke 3) ne ustreza poskusite prilegata na vhodno in ukrep, coz ko vhod ni usklajena, ni max moč tranfer med virom in ur LNA in če obstajajo vmesnik, poskusite to tekmo, kot so filtri in LNA proizvodnje ali ur, in s filtrom za MIXER tudi zakupljeno čistost LO ur, lahko poslabša signal khouly

Ponavadi, če se sprednji del ne ujema dobiček je nizka in možnost nihanja je manjši tudi. Poskusite onemogočiti LNA Vcc isto naredimo test z višjo vhodni nivo za nadomestilo za izolacijo LNA Vcc OFF, in preverite, kaj ste dobili na izhodni sistem. Če je hrup še vedno obstaja razlog ni LNA.

Prav tako je treba u povedati, kakšen hrup? je hrupa, ali pa je ostruge? je Spurs, potem je lahko nihanje ali feedthrough od LO khouly

Hi Vfone, mi lahko prosim poveste več o tem razlog, da lahko povem LNA prispevajo hrupa z off Vcc in višje stanje Vin test? Kateri način delovanja za LNA jih na ta način? LNA je omogočen pa ni pristranskosti Vcc? Hvala!

mislim Vfone, pomeni, ko u off VCC za LNA, bo to onemogočiti, in povečuje moč za več prišel, da u izgubljen dobiček LNA je povedal, da onemogočite LNA, da preveri, če nihajo ali ne khouly

Danes je veliko sprejemnikov RF uporabo več držav, za LNA. ON, OFF, ali Short (bypass). Za položaj OFF le ne oskrbujejo z Vcc LNA, in s pomočjo dušenja temelji na izolaciji LNA. Če onemogočite Vcc od LNA zagotovo ne bo nihajo: D

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back