RF ID tehnologije

A

akshay_kul59

Guest
Jaz delam projekt o RF-ID tehnologije.
Imam razvite ročne transreceiver.& A Tag katerih edinstven ID številka je določena samo z Džemper nastavitve na zadnji strani kartice.
Zdaj se lahko u prosim mi predlagamo, če želi dodati pomnilnik devie na tag naj naredim to samo z dodajanjem mikrokrmilniška ali je treba hraniti izdelek le informacije o gostiteljice stran v podatkovno bazo

Bolje je, če je v uporabi mikrokrmilniška na oznako.
Treba bo u Dodana funkcionalnost, kot tudi, da bo izpolnjeval vaše zahteve za shranjevanje podatkov na tag itself.it bo prav tako dajo u dodano varnosti kot u lahko gesla za dostop do oznako na tag sama.

Uporabite mikrokrmilniška z zelo nizko porabo, če načrtovanje pasivne oznake.
Da imajo majhno porabo, da je priporočljivo, da delo pri nizkih hitrostih ure - sto kHz.
Boste izpeljavo uc ura iz oznake coil signal, tako da bo sinhroniziran z gostiteljico primopredajna pogostost in uporabi nekaterih spanja / moči v načinih za zmanjšanje uc če urni frekvenci, je visoka.
Za prenos podatkov lahko uporabljate modulacije obremenitev - za uc bo Vklop / izklop transistorja povezani preko LC tank.

Če potrebujete več informacij in lahko odgovorite here.because sem delala na tem .....

Hej prijatelj ...
im sudhanshu ... workin o RFID knjižnica za svoj zadnji projekt ...
bo u PLZ pomoč mi jasno s providin potrebnih diagramov ter informacije, ki jih imajo ...
čaka ..
svoj e-id: - sudhanshu_18 (at) hotmail.com

živjo,

U lahko razložijo ur projekt?Sem delala v RFID sorodnih proizvodov za 2 let.

Kaj je na vrsto oznake, ki so v poskusu, da zgradi aktivni ali pasivni ali semi-pasivni?

v primeru pasivnega u vraga so veliko skladnost takšnih protokolov ISO15693 ISO14443
itd
Kakšna je frekvenca
Last edited by rajeshkumar123
26. februar 2008 15:49, edited 1 v času celotnega

živjo
Jaz sem tudi v RFID sorodnih projektov
Jaz sem uporabo mfrc500 (mifare) Bralnik
je pasivno
ampak sem preveč imajo tako veliko težav pri projektuDodano po 20 minutah:Jaz sem uporabo 13.56mhz

Dear All:
Sem naredil RFID 13.56MHz Project zdaj.Želim design RFID Tag EVB krovu za preskus FPGA, Vse pripombe?Hvala

Zdravo prijatelji,
Preizkusite ta komplet (projekt iz www.united77.com).Dajo popolne delovnega projekta.i so storile ta projekt uspešno.Na voljo je z 2 veljavne kartice.Extra karticami je mogoče zahtevati.

RFID temelji Brez ključa zaklepanje z Atmel 89C52.Za dostop do vrat je dovoljen samo tistim osebam, ki imajo veljaven RFID kartico.V primeru, da ste nepakirana vaše kartice, še vedno lahko odpre vrata, ki jih pravkar vstopajo v 10-mestno kodo, ki je poveljnik s kit.Vrata stanja nenehno spremljati in prikazane na LCD 16x2 modul in je strogo zavarovan tudi v primeru izpada električne energije.Napačno geslo za zaščito za 3 poskuse s prekinitvami opozorilo Zumer za nedovoljeno geslo in glasno sireno je določeno, da vrata za odkrivanje nedovoljenega.A na krovu rele je opremljen s 3-pin konektor za morebitne zunanje obremenitve, ki se priključuje.V primeru neveljavne kartice je swiped, se sistem deaktivira v 60 sekundah.Komplet bo zagotovljena z RFID reader modul Master komplet modul, in dva veljaven RFID kartic.

Srečno

Zdravo mitgrace!
Imam dvoma večina sistemi delujejo na 13.56MHz frekvence in so zelo visoke moči enot, se to ne bo ovira, da bi katera koli od nadomestne znanja

rgds
__sree

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back