Req: TSMC 0.18um procesnih parametrov

W

wave-maniac

Guest
Iščem 0.18um proces TSMC parametrov, kot so debelina kovinske plasti, dielektričnost in prepustnost substrata, oksidne plasti, itd rabim info za vzpostavitev 3D simulacija za spiralne tuljave. Vsaka pomoč bi bila izredno cenjeni.

Poskusite www.mosis.org in električnih parametrov link. pogled na njihovo vožnjo listov. Boste dobili vse odgovore na svoja vprašanja iz njihove liste. hvala.

Dragi chinito & v_naren, res cenim vaše odgovore in prizadevanja, da bi mi pomagal. Žal info o debelini plasti različnih kovin in dielektričnost, potrebne za model spiralo induktorji, ni navedena v nobenem od datotek je v zgoraj navedeni link. Lep pozdrav

Parametri iščete razlikujejo malo od enega proizvajalca na drugega. Stopiti morate v stik z enim od njih za takšne informacije. Lahko pošljete elektronsko pošto na spodnjih naslovih: mosis-info@mosis.org
Code:
 | [email] webmaster@mosis.org [/email]
Mogoče ti lahko pomagajo več. Žal mi je, da ne morem pomagati.

Jaz zelo dvomim, da kateri koli livarske wil razkrili svoje "material informacije", kot dielektrično konstanto in vse isnt ...... ki naj bi svoje skrivnosti in vse?

Dragi v_naren, sem videl te podatke za druge procese in tehnologije. V nasprotnem primeru, kdo bi lahko model pasivno znotraj IC, zlasti RF vrsto? Vsaj info na debelino plasti kovine potreben, če ga bo uporaba splošno znana dielektrično konstanto vrednost za silicij.

Mislim, da bi morala biti design priročnik za proces, ki opisujejo parametre. Eden od načinov, da dobite S-parametri za Induktor je postavitev Induktor v Cadence, in uvoz v za zagon ADS narediti simulacijo EM.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back