REGULIRANI & NEREGULIRAN DC / DC pretvornik

E

ericmar

Guest
Živjo,

May Vem Wats razlika med reguliranimi in NEREGULIRAN DC / DC pretvornik?TI je ta vrsta miniaturnih izoliran DC / DC pretvornik.Njihova DCR01 serija je urejen, medtem ko njihove DCV01 serija je NEREGULIRAN ena.

Pravzaprav, želim izvedeti, če ti DC / DC pretvornikov, ki predvideva le 1000 ~ 1500 VRMS izolacija napetosti, se lahko uporabijo za izvajanje v razreda II BF medicinski pripomoček ali ne?Ali je izolacija dovolj visoka napetost?Bi ne izpolnjujejo zahteve?

Ali obstaja drugi manjši miniaturnimi izoliran DC / DC pretvornik na voljo na trgu zdaj?Vem, ADI imel novi del, ki prihajajo konec letošnjega leta, lahko svojo ADuM524x, ampak integrirano DC / DC pretvornik tudi samo do izolacije 1000Vrms napetosti.To je vsekakor dober čip, če lahko poveča izolacija napetosti 4kV reči, ker je to digitalni izolator z vgrajenim DC / DC pretvornik, ki je majhna in dobro za industrijo in medicinsko uporabo.

Hvala za vsako pomoč vnaprej.

S spoštovanjem,
Eric

Razlika med regulirane in neregulirane dc-dc pretvornik, je enak kot med nereguliran in urejeno napajanje: v regulirano izhodno napetost je stabilizirana in hranijo pri konstantni (no, skoraj) raven, v uregulated kapljice napetostjo z obremenitvijo (brez obremenitve napetosti lahko biti> 20% večja kot pri polni obremenitvi) ..
Večina teh miniaturnih DC-DC pretvornikov so uregulated izhod ..
Najdete izbrane izdelke z 3kV ali celo 6kV napetost izolacije, na primer, je NMV-series naznačene za 3kV in NMS-series je ocenjeno za 6kV (C & D Technology, tako nereguliran), REC5 ali REC3-serije (od priporočil, regulirano izhodno)) so ocenjene za 4kV izolacijo ..

S spoštovanjem,
IanP

hi IanP,

Hvala za pomoč!

Na žalost, so DC / DC pretvornikov od priporočil še večje kot ena TI's.

Kaj fizični ste po velikosti, in jih lahko uporabite pretvorniki z nereguliranega izhod?Neregulirani ne pomeni neuporabna ali slabo, in v mnogih applicatins so skoraj tako dobri, kot ureja ..
Tukaj je nekaj primerov iz MORNSUN (http://www.mornsun-power.com/), še posebej 3kV ET Subminiature serije (http://www.mornsun-power.com/products.asp?ClassPath=224, 255, & = preusmeritev ukrepov in kliknite na Fixed input - nereguliran izhod) ..

S spoštovanjem,
IanP

Velikost je zelo velik problem za mene!V bistvu, jaz iščem nekaj manjša od DCR01/DCV01 serije TI's (SMD tipa), ki je približno 18mm (L) x11mm (W) x2.65mm (H).

Tudi višje izolacija bolje!

imam lahko DC / DC regulator ob buck / dvig obeh funkcij, ki lahko 5V (at) 500mA o / p od 4.8V do 7.5V območju.vendar mora biti pod 1 $.

In 5V do 12V (at) 1A Step-up
Videl sem LM78S40 za to, kar je manj kot 1 $.

Sem distrubing vaše razprave, tako da vpraša, če je to tukaj povedal, da mi jih bo prenesel v novo nit.

Ne verjamem, da boste lahko našli vse manjše DC-DC pretvornikov, kot DCR01/DCV01 ..

S spoštovanjem,
IanP

Dragi nikhilele,
Nova nit ne bi poškodoval ..
Oprostite, toda morate prijavo na ogled te priloge

IanP wrote:

Ne verjamem, da boste lahko našli vse manjše DC-DC pretvornikov, kot DCR01/DCV01 ..S spoštovanjem,

IanPDragi nikhilele,

Nova nit ne bi poškodoval ..

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back