Regulator Rectifier trifazni za suzuki sv 650

D

darylambra

Guest
Hi all, oprostite za mojo slabo angleščino upam, nekdo razume mi :). Imam problem, je moj suzuki sv 650 regulator / usmernik spali (to je 3 ° 5 v letu). Veliko fant imel isti problem in rešitev za izboljšanje hladilnik sistem.The generator Suzuki je trifazni s stalno magnetno. Rad bi naredil selfmade regulator, da bom lahko popravil v drugem vzroku napake. Sem poskušal veliko vezje za ta namen tam je nekaj slik. Moj stari regulator imel drugačen sistem: uporablja 2 SCR približno 30 Amper in nekaj sestavin, ki se zelo malo energije (1 amper diode, upor za 1/4 vat). Ena faza je bila neposredno povezana s pozitivnim pretečenim regulatorja in nihče nadzora je bila narejena na to (bil jaz ne vem več kroga vzrok pokrivajo s smolo). Nekateri vemo to vrsto predpisov (obstaja program s sestavinami)? Obstaja druga vrsta ureditve, ki jih lahko predlagajo? Nekdo ima shemo s komponentami ciurcuit na sliki? Najlepša hvala vsem! Dario

Nisem presenečen, da regulator gori ven pogosto. Večina elektronskih naprav, ki prodajajo toliko imajo dele odstraniti, tako da so cenejši (5 centov na vsako prodano deset milijonov shrani družba 500.000 $). Če ena v tisoč odmori, medtem ko pod garancijo, še vedno stane manj. Ne bom povedal, kako, vendar bom povedal, kako sem lahko. Jaz bi trifazni usmernik ločen od regulatorja montažo in zelo sposoben, po možnosti z varovalko. To bo verjetno oddajajo pošteno količino toplote. Regulator bo nekaj zapletov. Mora biti sposoben ravnati z največjo napetost alternator more dati, kar je lahko zelo visoki (200V? Ali več) tako nizke napetosti so komponente ven. Morda boste morali graditi eno od ločenih delov. Predlagam, da gledamo na http://www.romanblack.com/~~HEAD=pobj za nekaj navdiha. Ne pozabite, graditi na razpoložljiv prostor.

Upam, da ta podatek ni prepozno za vas. V skladu s priročnikom 1999-2001 SV650S: Generator max moč: pribl. 300W pri 5.000 vrtljajih na minuto. Generator napetosti brez obremenitve (v hladnem): več kot 70V (AC) pri 5.000 vrtljajih na minuto. Urejena napetost: 13,5 - 15.0V na 5.000 vrtljajih na minuto. Zmogljivost baterije: 12V 36,0 KC (10 Ah) / 10HR [Ne vem, kaj pomeni KC]. Vezje diagram je podoben vaš reg_fiordelmondo.jpg ampak od 3 SCR, ki imajo skupen izhod na comparatore de tensione (Suzuki le etikete z IC), vsaka ima ločeno povezavo do njega, tako da IC ima 4 povezave, kjer ste Trenutno kaže 2. Upam, da to pomaga. H

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back