Real Time OS

Prednost Inversion je programer lahko spremeni ali kakršno koli postopku prednost višji kot prednostno nalogo hieghest obstoječih proces ... Lahko dobim teh pojmov v vseh knjigah RTOS ali preprosto v knjigi OS too.Hope, da vam bo pomagal.

Všeč mi je razmišljati o prednostnih Inversion kot položaj, v katerem nizko prednostna naloga izvede, medtem ko višje prednostna naloga čaka na njem zaradi virov trditvami.

Prednost Inversion je programer lahko spremeni ali kakršno koli postopku prednost višji kot prednostno nalogo hieghest obstoječih proces ... Lahko dobim teh pojmov v vseh knjigah RTOS ali preprosto v knjigi OS too.Hope, da vam bo pomagal.

Všeč mi je razmišljati o prednostnih Inversion kot položaj, v katerem nizko prednostna naloga izvede, medtem ko višje prednostna naloga čaka na njem zaradi virov trditvami

Rad bi se odpravila ta odgovori

1) Ni, da lahko programer spremembo prednostna naloga vsake naloge, da o zadevah tukaj.Prednost Inversion je položaj, v katerem nizko prednostna naloga izvede, medtem ko višje prednostna naloga čaka na njem zaradi virov unavilable

2) ni resoucrce trditvijo, da je zaradi virov unavilableDodano po 3 minutah:prednost Inversion je programer lahko spremeni ali kakršno koli postopku prednost višji kot prednostno nalogo hieghest obstoječih proces ... Lahko dobim teh pojmov v vseh knjigah RTOS ali preprosto v knjigi OS too.Hope, da vam bo pomagal.

Všeč mi je razmišljati o prednostnih Inversion kot položaj, v katerem nizko prednostna naloga izvede, medtem ko višje prednostna naloga čaka na njem zaradi virov trditvami

Rad bi se odpravila ta odgovori

1) Ni, da lahko programer spremembo prednostna naloga vsake naloge, da o zadevah tukaj.Prednost Inversion je položaj, v katerem nizko prednostna naloga izvede, medtem ko višje prednostna naloga čaka na njem zaradi virov unavilable

2) ni resoucrce trditvijo, da je zaradi virov unavilable

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back