E
eng.rana
Guest
Živjo,
Moram priti od linearna funkcija exp.Funkcija "gaussian disterpution" (s exp x ˛),
rabim ga za nekatere uporabe.
npr.f (x) = a * exp (- (xV) ˛ / b)
kjer A in B so konstante
Poskušal sem se sprejmejo Prijava za exp.funkcije in nato korensko squair za funkcije, ampak dont sedaj, če ta način se dela in kaj o f (x), je tudi učinek s log in Koren squair !!!!!!,
in če hočem, da je preskus, v kateri program bo pomagal, Matlab ali other.please lahko nasvet zame za rešitev.
thankx
RanaDoda po 21 minut:živjo
tukaj je, kar sem poskušal pisati ga Matlab in sem putted samo ena vrednost za X,
ampak jaz moram vnesti vrednost 100 in imam podatke, kar bo za spremembo v zanki in i dont know if i am na pravo pot,
prosim Čakam na odgovor
w = 0,2; PI = 3,141;
u = 10, x = 6,5;
y = 1 / (w * sqrt (2 * PI)) * exp (- (xV) ^ 2 / 2 * w ^ 2);
z = log
;
d = sqrt (z);
thankx
Rana
Moram priti od linearna funkcija exp.Funkcija "gaussian disterpution" (s exp x ˛),
rabim ga za nekatere uporabe.
npr.f (x) = a * exp (- (xV) ˛ / b)
kjer A in B so konstante
Poskušal sem se sprejmejo Prijava za exp.funkcije in nato korensko squair za funkcije, ampak dont sedaj, če ta način se dela in kaj o f (x), je tudi učinek s log in Koren squair !!!!!!,
in če hočem, da je preskus, v kateri program bo pomagal, Matlab ali other.please lahko nasvet zame za rešitev.
thankx
RanaDoda po 21 minut:živjo
tukaj je, kar sem poskušal pisati ga Matlab in sem putted samo ena vrednost za X,
ampak jaz moram vnesti vrednost 100 in imam podatke, kar bo za spremembo v zanki in i dont know if i am na pravo pot,
prosim Čakam na odgovor
w = 0,2; PI = 3,141;
u = 10, x = 6,5;
y = 1 / (w * sqrt (2 * PI)) * exp (- (xV) ^ 2 / 2 * w ^ 2);
z = log
d = sqrt (z);
thankx
Rana