Re: Bluetooth Serial adapter

A

aforadi

Guest
Imam končan moj projekt v katerem sem nadzoruje Stepper motor preko VB obliki in prikazovanje temperature v okolici tudi na to.
Zdaj sem naredil to z RS232 vmesnika na namizju.Želim si, da zdaj to Bluetooth serijsko comm ...Od kar sem razumel sem kupiti adapter Bluetooth serijsko kateri stroški okoli 50 $.Torej pred nakupom enega sem želela jasno nekaj dvomov.
1.Ali sem moral zamenjati DB9 ženski konektor z Bluetooth?
2.Če je temu tako, potem vse kar moram narediti je, spremenite kodo za VB za podporo ustreznih COM port>?
3.Ali je še kaj, da bi moral storiti? Vse težave bom obraz?Dodano po 4 minutah:Jaz sem uporabo PIC18F4550 in MAX232 in ULN2003 in LM35 temperaturni senzor.

BT modul se lahko priključi neposredno na uc TX / RX pristanišča brez RS232, vendar v nekaterih primerih boste morali druge vrste logika pretvornik 5v-3.3v.

Treba je delo enako kot RS232.Torej uc strani ne bo treba spreminjati, VB in na strani, boste morali spremeniti COM port konfiguracijo.

Pa sem imela nekaj vprašanj z moje inicializacijo komunikacijske protokolu, povzroči pri mojem BT modul dobite povezan z računalnikom je prejel kup chars in povezan niz.Torej
sem uporabo inicializacijo array začnejo moji protokol ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back