Rešitev za nihanje predojačanja vprašanja

S

smuel

Guest
Živjo, sem zgradil kitara amp uporabo Sheme na tej strani http://sound.westhost.com/project27.htm To je večinoma deluje v redu, vendar ko sem filma o 'svetlih želiš stikalo , opamp gre v nihanja. Sem jih obiti tako moč zatiči do tal z 0.1UF keramike, in sem jo poskusil z odklopljenim moči amp, tako da je definitivno dobil nekaj opraviti z opamp. Je to lahko posledica pomanjkanja sheilding iz napajanja? Tam je približno 15 cm med predojačevalnik krovu in PSU, pa nisem dobil nobenega sheilding. Tudi, ko sem obrniti tako na obseg in obvladati vso pot navzdol, da je "pop" potem kar hum. Takoj, ko je katera od njiju obrnil spet, da je "pop" potem vse deluje v redu. Vse ideje? Najlepša hvala Sam

Morda bi morali najprej preveriti in znova korak za korakom, od vhoda do izhoda, w diagram preverite tudi za spajkanje mostov, slabo spajkah in podobno, ki pravilno polarnost usmerjenosti od dides in kape. Sem zgradili stvari iz tega kraja preveč. in imajo tudi oddelek, ki vam pomaga toublrshoot svoje projekte. Navada, da vam pomaga reševanje specifičnih problemov, ampak si ti morda cantry

Imate PCB od Rod Elliot ali ste naredili sami? Sem graditi 3 tega predojačevalnik Amp + na moje plošče in delajo vse v redu. Kaj OP AMP uporabljate? Če uporabljate OPA2134 morate postaviti 10UF ± 100NF iz vsake moči zatiči do tal najbližje mogoče za op-amp in tudi 10UF + 100NF med + in - električni pin neposredno na op-amp. Jaz preferd na TL072 - ni tako miren kot OPA, ki pa kitara amp je smrt tiho. Če želite, da sem lahko pesek si moj PCB razporeditev za predojačevalnik in Power Amp. Cheers

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back