Razlika med zvezni frecuency prevoznikom frecuency frecuency vzorčenja

M

megadragon25

Guest
kaj je razlika in razmerje .... je enako moduliran frecuency kot frecuency signal moduliran frecuency sme biti večja od prevoznika, pomagaj mi, prosim, če imam zvezni frecuency od 30 kHz, kar bi morala biti moja prevoznika in moje vzorčenja f. za glas

Modulirani frekvenca je nosilno frekvenco. You premik spekter nizko signal pass na zahtevano kanal, da jo pomnožimo z nosilno frekvenco. pa govoriš sheme modulacije digitalni ali analogni modulacije? Frekvenca vzorčenja mora biti več kot dvakrat pasovno širino nizko signal pass. V primeru glasovne signale, da je 8k vzorcev na sekundo, saj je glas bandwidth je 3.4kHz. Ko ga quantize in digitalizacije, uporabite nekaj ustreznih keying tehniko za prenos podatkov. Prosimo, da pojasni, na vaše vprašanje. Frekvenca vzorčenja ne pojavi v analogni domeni. (Razen za eno uporabo, vendar, ki se uporablja pri merjenju zelo visokofrekvenčnih signalov, ki jih undersampling.)

Modulirani Pogostost 30kHz je tudi nosilne frekvence. Ko govorimo o CHANNEL, ga imenujemo nosilne frekvence. Ko govorimo o tehniko, ga imenujemo Moduliran Frequency. Obstaja še en izraz za zvezni imenovane pretvorbo ločljivosti (v nekaterih knjigah). Voice bandwidth je 330Hz do 3.3kHz. Za enostavno matematiko, smo ponavadi band omeji na 4kHz ali bolje znan kot Fmax z vzorčenjem izrek Nyquist, da se prepreči aliasing, mora Frekvenca vzorčenja (Fs) se vsaj 2 x Fmax, s čimer Fs> = 2 Fmax ali 8kHz. Modulirani (Carrier ali pretvorbo ločljivosti) Pogostost ni isto Frekvenca vzorčenja. Modulirani je tehnika za premik pasu signal (nemoduliran ali originalni signal) na višje frekvence, kjer se lahko prenašajo z uporabo krajšo anteno. Vzorčenje je tehnika pridobiti pasu signal (z minimalno izgubo signala Wi-Fi), tako da je mogoče rekonstruirati (če Fs> = 2Fmax). Če je undersampled signal, je nemogoče rekonstruirati signal nazaj v prvotno obliko. Upam, da to pomaga. [QUOTE = megadragon25; 913495], kaj je razlika in razmerje .... je enako moduliran frecuency kot frecuency signal moduliran frecuency sme biti večja od prevoznika, pomagaj mi, prosim, če imam zvezni frecuency od 30 kHz, kar bi morala biti moja prevoznika in moje vzorčenja f. za glas [/QUOTE]

Morate večja antena za prenos majhnih signalov frekvenčnem območju.

Ne vem kje ste se naučili, da je, zagotovo pa je, da je napačna. Fantje v tem forumu tudi soglašajo, da višja frekvenca, krajši dolžini. http://www.edaboard.com/thread146664.html [QUOTE = thannara123; 915561]. Moraš večjih anteno za prenos majhnih signalov frekvenčnem območju [/QUOTE]

Oba naše ideje so na isti poti. Za prenos majhne signale frekvence potrebujemo veliko anteno (kar sem že navedel).

Ja, se strinjam, da smo na isti poti. : Grin: Na zdravje! Mislim, da je zato, ker moja razlaga je, da se nanašajo frekvenco (ali valovno dolžino, obratno), v dolžini antene. No to je neizogibno, da se več antena je tendenca, ki zahtevajo večje opreme ali celo strukturo! Vendar pa morda ne bo potrebno zato, ker današnja tehnologija je dejansko skušal uporabiti visoko dielektrično K material, torej višja permitivity omogoča anteno dolžine, da postanejo krajša.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back