Razlika med vpulse in vpwl napetostnih virov

R

rob1012

Guest
Zdravo, lahko any1 povej mi, če je razlika v prehodni odziv simulacije, ko sem uporabo vpulse ali če uporabim vpwl vira napetosti v moji klopi vezja test?

Hi Če oblika dveh signalov enaka ni razlike drugače, če imate dva različna vhoda potem imate dva različna rezultata. impulz generira samo utrip pa pwl ustvarjanje linearne oblike. pozdrav

Delam prehodno simulacije (spekter) v ADE ... sem rabil vpulse oskrbo z 200nsec odlašanja in opazil, da simulator naleteli nekaj časa, da stekajo v tej točki ... Vseeno sem poskušal zamenjati vpulse z vpwl z natančno valovno in opazil, ni bilo nobenih težav, kot prej.

[Quote = rob1012] delam prehodno simulacije (spekter) v ADE ... sem rabil vpulse oskrbo z 200nsec odlašanja in opazil, da simulator naleteli nekaj časa, da stekajo v tej točki ... Vseeno sem poskušal zamenjati vpulse z vpwl z natančno valovno in opazil, ni bilo nobenih težav, kot pred tem. [/quote] Zdravo Ali je tvoj problem čas? Izhodni rezultati so enaki? pozdrav

[Quote = hr_rezaee] [quote = rob1012] delam prehodno simulacije (spekter) v ADE ... sem rabil vpulse oskrbo z 200nsec odlašanja in opazil, da simulator naleteli nekaj časa, da stekajo v tej točki ... Vseeno sem poskušal zamenjati vpulse z vpwl z natančno valovno in opazil, ni bilo nobenih težav, kot pred tem. [/quote] Zdravo Ali je tvoj problem čas? Izhodni rezultati so enaki? pozdrav [/quote] Izhodni rezultati so enaki, vendar je razlika v času simulacije zelo dolgo .. , zato sem spraševal, kaj bi lahko bil razlog za to. tnx

Kateri so parametri za vpulse in vpwl? Ali ste prepričani, da imajo enak čas vzpona?

Vpwl in vpulse več posebno vozlišče informacij kot vsource, tako da sem pogosto uporabljajo vpwl in vpulse v simulaciji Tran

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back