Razlika med PIC 16F628 in PIC 16c628 programiranje

T

tinman

Guest
Pozdravljeni, sem našel to programmer za pic 16c628 i lahko program, 16F628 žetonov, da je ena? ali niso ti čipi združljivi? In kaj točno je velika razlika med tema dvema? thnx vnaprej, TINUZ

Nikoli nisem slišal za pic 16c628. Imam been using 16ce621 in 16ce622 ki so OTP (enkrat programirati) naprave, ker pa je na voljo 16F628 so brezpredmetna, saj je 16F628 lahko narediš vse, kar bi lahko storila ... 16F628 je treba programirati z vsako programer, ki lahko program 16F84 na primer ... Lep pozdrav

Če ne LVP način ne sme uporabljati, rb4 biti grouded.

Thnx za info programer LVP sem graditi programer, ampak kaj je najboljše programske opreme za uporabo s tem programer? FPP samo izklopi s tem programer ... Vsi predlogi? (I uporabo windows).

Errm, sem pogrešal programer ime / tip v vaše prvo sporočilo? Kaj si graditi? Če tudi vi želite, da program, 16F877 in še veliko več pics, morate poskusiti Epic! To je najboljši! Zlasti v seriji 18Fxxx. Analyzer.

Imam uporabljajo JDM programer vezje z IC prog na PIC16F628 in PIC16F84. Deluje večino časa. (Včasih programer noče delati). Ampak poceni in uporablja serijska vrata omeniti, da nisem uporabljal LVP način, čeprav. in nisem storila ničesar o RB4 pin čeprav pravi, da mora biti ozemljeno. In to delal lahko uredite svoje delovno mesto, namesto dodajati novih ena ! - MW

[Quote = tinman] Zdravo, sem našel to programmer za pic 16c628 lahko i programa 16F628 žetonov, da je ena? ali niso ti čipi združljivi? In kaj točno je velika razlika med tema dvema? thnx vnaprej, TINUZ [/quote] Hi Spremenil sem več kot na 16F628 iz moje modele z 16F84. No, obstaja nekaj stvari, boste morali spremeniti, kot onemogočiti primerjalno način v kodi, če jih ne uporabljate. Druga stvar, ki sem zaman, da bi dobili 16F628 programirana pravilno z moje Picstart +. Po klepet, da se uChip so mi povedali, da ne morete programa 16F628A za nastavitev 16C628A. Na koncu sem moral kupiti firmware nadgradnjo za Picstart + in trenutek novega operacijskega sistema OS v to. Po vsem tem nobenih težav več. E

Nikoli nisem slišal za PIC16c628 je isto kot PIC16F628, vendar z oznako EEPROM spomin namesto Flash?

Hi Če uporabljate 16F628 PIC MCU, morate biti prepričani, kot je utemeljena PGB pin ..... Upam, da vam pomaga Bye

Jaz sem z uporabo epskih, zgrajene z informacijami iz tega foruma, ki dela pod xp in v win 98, se hitro! Obdržati kabel pod 70 cm ... u lahko uporabite beta programska oprema podjetje, ki izdeluje epske ... btw, sem ugotovila, da epski deluje z ic prog, če izberete »Tait serijsko programer" in invertnega zadnjih dveh signalov na strojni opremi configuraton ... epski programske opreme je hitrejši, in deluje brez lis pod xp, zakaj sitnost? ... Poskušal sem bulding JDM nekajkrat, in ga nikoli delal ... Vem, da mnogi uporabljajo, ampak jaz tega ne priporočam ... moj razvijalec setup je mikrokoda, pic osnovne in epski .. sem začel pisati svoje kode pred tednom dni, in sem zadovoljna z rezultati, do zdaj ... po zaslugi tega foruma, ker sem neandertalčeva programiranja .. . : Oops:

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back