radian s pretvorbo mm

J

jsps

Guest
dragi frnds, plz povej mi formulo za pretvorbo radian ali koliko mm ali cm ............. svoje zelo potreben projekt v mojem frnd je ......... hvala vnaprej JSPS zvezi

dragi frnd, hočem pretvoriti radian na mm prosim svetuje glede JSPS

Vaše vprašanje je dvoumen. Radian je merjenje kota in mm je merilo razdalje. Prosim vas, da preoblikuje vaše vprašanje?

ni mr. jallem, vprašanje je pravilno .......... prosim svetuje glede JSPS

Ti vztrajajo pri pretvorbi popolnoma nezdružljivo ukrepe, kot so pod kotom in dolžino .. Ali ste resno, ali je to samo šala??? S spoštovanjem, IanP

radian ima dimenzije letalo-angle Ne pozabite, da letalo-kota ni uradni metričnih (SI) dimenzija milimeter ima dimenzije dolžina Če sta enote enakih dimenzij potem le ti so lahko med spremembami .. in kot radian je iz ravninski kot in mm je iz dolžina cann't jih pretvori

pogled na: h ** p: / / www.themathpage.com / aTrig / arc-length.htm

, kar potrebujete za to vprašanje za določitev polmer kroga potem, če je več kot radij na vrednost, ki jo je s količino dimenzijo dolžine kot razsežnosti radij.

JSP, Radian ia kotno količino in je brez dimenzije. Če ste zainteresirani za določanje dolžine loka (l) na krog subtended s kota v radianih, uporabite formulo l = wr, kjer je r polmer, w je kot radian. S spoštovanjem, Kral

[Quote = JSP] ni mr. jallem, vprašanje je pravilno .......... prosim svetuje glede JSPS [/quote] Nekateri ljudje so samo stuborn ......

Gospod Jallem, moji prijatelji me prosi za pretvorbo od temperature na drugo, bi mi povedal, kako? Vesel sem, da ne ... veš. Več o tem, trigonometrija fant! [Size = 2] [color = # 999999] Dodano po 50 sekundah: [/color] [/size] Če vas steradian na mm, njene možne.

To je točno tako kot je nekdo vprašal, kako pretvoriti amperov v paradižnik. Popolnoma združljiva ENOTE! Če želite to narediti pretvorbo med mm in radianih, morate krog znanega polmera (na primer, z uporabo krog s polmerom 1 meter, bi radian ukrep 1000mm), ki ni v zadevnem primeru JSPS je.

[Quote = JSP] dragi frnds, plz povej mi formulo za pretvorbo radian ali koliko mm ali cm ............. svoje zelo potreben projekt v mojem frnd je ........ . hvala JSPS vnaprej zadeva [/quote] arc značilna kotom radian in s polmerom R meter je dolžina je enaka meter AxR. Vaše vprašanje ni bilo preveč zapleteni, da bo napačno razumljen.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back