Radarski shematskimi potrebna

S

StoppTidigare

Guest
Zdravo vsem, ali ima nekdo shematskimi of radar za vse vrste?
Bilo bi zelo lepo, če bi lahko tudi eno par prejete / predelane signal osciloskopom.

S spoštovanjem,
/ StoppTidigare

Zdravo StoppTidigare,

Ne vem za kaj uporabo želite uporabljati to radar.Mislim, da bo za zaznavanje gibanja oseb ali predmetov, kot avtomobili (= Dopplerjev radar).
Da bi vam le shematski take mikrovalovna vezja ne bodo dobili boste zadovoljni: Obstaja odvisno marsikaj na substrat materiala, sledenje dolžinah in širinah in tako naprej.I fyou niso familar pri oblikovanju teh sestavnih delih, in bi uporaba popolnega OEM modul.
Vidim dve možnosti.Lahko uporabite K-Band "Gunn vir", ki ima oscilator in mešanje dioda v enem ohišju.Proizvodnja mešanje dioda je frekvenca, ki je sorazmerna s hitrostjo predmeta.Boste našli dobaviteljev takšnih modulov na internetu (iskanje "Gunn vir")
Druga stvar je, da uporabite planarnih Dopplerjev radar senzor, ki delujejo v glavnem v X-Band.Jih lahko najdemo znotraj igrač ali detektorjev gibanja za odpiranje vrat.Poleg teh modulov poda izhodni signal sorazmerna s hitrostjo.Za poskuse, je to najboljša izbira.

Adijo

Zdravo Mr.GHz sem delal kot učitelj, in želim, da moji učenci
zgradili nekaj v enem tednu.

Ne bi v celoti razumeli celoten izpeljavo kaj delajo.Želim, da bi jih bolj zanima v mikrovalovni in RF če najemnin njih učiti jih delaš.
Raven učencev se vnaprej univerzo.

Želel bi imeti eno ali več različnih Sheme različnih vrst radarjev.
Kaj bi se niciest bi bilo, če sem lahko accsees do shematskimi, da je
tako tranceiver in FMCW-radar (v nekaterih amaterskih radioband, ki obstaja med 2m-0.5m), in da je izhod iz sprejemnika
v radarske načinu se lahko priklopijo na osciloskopom, tako da bi dobili
razdalja informacij.
Kindest zadeva,
StoppTidigare

PS Morda imate časa, da naredi nekaj hitrih prototipov v
Spectrasys in GENESYS, in lahko prodajajo to z mano?

Zdravo StoppTidigare

Zanimivo, zanimivo ...Jaz sem tudi poučevanje na univerzi.Za izgradnjo takega vezja v kratkem času bom raje CW radar, ne FMCW, ker je veliko lažje (poravna v Demodulation).Najlažji način je PCB s oscilator (1 GaAs FET, nekaterih R in C
je v SMD tehnologiji 0603) za popravek za anteno in en Demodulation-dioda (tudi SMD).Proizvodnja je signal ustreza hitrosti predmeta v območju od antene.Z dodatno ZF ojačevalnik (operativni amp) lahko vidite izhodnega signala med osebami tudi nekaj metrov daleč.
Če ste zainteresirani lahko spodbuda vi Sheme in / ali postavitev.Za izdelavo prototipov lahko PM.

Adijo

Zdravo StoppTidigare,

Serach je ebook upload / download.Obstajajo številne teme, povezane z radarja.

rgds, Al

Poglej Furuno spletna stran - so storitve na voljo priročnike za njihovo opremo, vključno z morskimi radarji.Tebe prenesete moj prijatelj (ne radar, čeprav) je vsebovala Sheme preveč.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back