Rabite Vgrajeni sistem za Time Machine in Attendance

S

SISWANTO

Guest
Dear All, želim graditi "čas in prisotnost stroj", in zdaj sem še vedno zamenjuje odločiti, kateri microcontroler / mikroprocesor za uporabo. Rabim vašo sugestion, ki mikrokrmilnik najboljša za to vlogo. Moj "čas in prisotnost stroj" se bo imajo specifikacije pod 1. Uporaba vgrajeni spletni strežnik, TCP / IP 2. RS232 Port 3. RS485 Port 4. MMC kartice, za zbiranje podatkov 5. Finger skener za identifikacijo in preverjanje Prosim, pomagajte mi, da bi odločitev. MCS51 serije, MSP430, Rabbit-mikroprocesor, ARM7, ARM9 ali kaj? Zahvaljujemo se veliko Siswanto

Pozdravljeni Siswanto, Mogoče bi si lahko ogledate ponudbo Sparkfun's. Imajo širok spekter plošč, ki jih Olimex, športne veliko različnih ARM procesorji. Ta povezava bo odprla stran, LPC, vendar pa so dobre table tudi PPN. http://www.sparkfun.com/commerce/categories.php?cPath=2_25 Nekateri forumi izpolnjujejo skoraj vsa vaša očala, in cene, in podpore so zelo dobri. Všeč mi je tvoj projekt, tako da nas vsi obveščeni o tem, kako se dogaja, ok? Najlepše želje, Robert

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back