Rabite PLL vezje potrebno primer

K

kokmin

Guest
Hi vsem. Rabim PLL vezje primer. Ima kdo koristne informacije o PLL? THX.

frecuency ????? če si al iskali do 2.5GHz dobrih in zanimivih ugotavlja uporabo na nacionalni www

poskusite PHILIPS ugotavlja Application polprevodnikov o NE564 in NE568 pokrivajo variouse spekter uporabe

Pozdravljeni! Tukaj je še en primer. Ta je po standardu 74xxx-vezja, ki je nihče ne stika-PLL. Dela v redu. Ali je odklenjena High / Low kazalnikov. Uploaded file: [url = "./uploads/dig_r2c.pdf"] dig_r2c.pdf [/url]

Moj najljubši vir za oblikovanje PLLs je Horowitz, in Hilla The Art of Electronics. To je le sedem strani dolg, ampak govori o tipa I in II digitalni, vcos in izračuni pridobili zanko. Če nimate knjige, bi jaz zelo priporočam. Zdi se, kot je zapisano za inženirje, ki potrebujejo le dejstva, da bi ustvarili vezje za pomoč pri kot eksperiment. Amazon kaže indeks. Good Luck

morda off-topic, ampak lahko najdete c vir knjižnico za National PLL je, to je priti s CCS prevajalnik

vse tutorial je približno lpll, lahko nekdo mi pomaga pri oblikovanju ADPLL. kaj jaz vem ADPLL sestavljajo faza detektor (PD), Loop filter-oblikovanje z uporabo K-1 števec in digitalni nadzor oscilator (DCO) - od tega, kar sem prebral DCO se lahko izvaja z uporabo N-števec ampak kaj je N-counter. Za PD Nimam problom na njej, ampak drugo pa ne vem, kako to zasnovo. pls pomoč mi .....

No jaz sem počne enako zasnovo bodo dobili nazaj z izpolnjenimi oblikovanje: wink:

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back