QPSK Mod-Demod Simulink [Need Help]

Z

Zhull

Guest
Pozdravljeni vsi, jaz sem trenutno simulira (preprost) QPSK mod / demod za moj lab. Projekt ... I * * nujno potrebujemo vašo pomoč za: 1. Ali obstaja kakršen koli drug način, da bo prejela signal prikazan na RX je Scatter Plot Discrete-Time Področje, da izgleda TX je poleg dviga Eb/N0 tečaju AWGN blok? Na primer, dodajanje bolj blok ali kaj? 2. Zakaj USI vedno kažejo 0,5 (minimalno)? Lahko nam bo uspelo na 0? Ker tudi če jaz premestitev blok AWGN in povezovanje QPSK Mod blok neposredno Demod, BER ni 0. Jaz sem odprt za vse komentar PS: Žal mi je za mojo slabo angleščino. [PRILOŽITE = CONFIG] 51258 [/ PRILOŽITE] [PRILOŽITE = CONFIG] 51257 [/ PRILOŽITE] [PRILOŽITE = CONFIG] 51256 [/ PRILOŽITE] [PRILOŽITE = CONFIG] 51259 [/ PRILOŽITE]

Hi Zhull 1) Žal ne razumem tvoje prvo vprašanje. 2) BER = 0,5 ne pomeni polovico vseh bitov v zmoti. Lahko se jih ne uporabljate diferencialno kodiranje in TX in RX prevozniki niso popolnoma sinhronizirani. Uporaba diferencialne kodiranje / dekodiranje. Glede Z

Hvala za vaš odgovor Zorro, About moje prvo vprašanje, kot vidimo, je ozvezdje iz diskretne-Time področje RX je Scatter Plot razpršeni, zdaj nalogo od mojega učitelja, kaj naj naredim, da bi bilo kot štiri sam pike (kot smo glej v TX's) ... sem poskušal dvigniti Eb/N0 razmerje AWGN ... in deluje. Ampak jaz vprašam, ali obstaja kakršen koli drug način za to? In o izjemah, tako da sem dobil, da spremenite parameter v mod QPSK in Demod? Oprostite, jaz sem newbie v Matlab / Simulink Tu je model ... [PRILOŽITE] 51260 [/ PRILOŽITE]

Hi Zhull, bi bilo treba vedeti, kaj je notri blok demodulatorjev QPSK. Na primer: Ali je simbol Sinkronizator? To ozvezdje bi izgledal, da je zaradi neporavnane simbol sinhronizacijo. Lahko preverite, ali dajanje spremenljivko zamudo (od 0 do simbola interval) v signal pot in videli, ali ozvezdju spremembe z vrednostjo zamude. Glede Z

z tevilo 0,5 v QPSK z prejela contellation, kot je prikazano na sliki priloženi, bi rekel, ste zamočil v zadnjih dveh blokov. To ne bi smelo zgoditi kaj mi domov, bom pravi model za vas. -------------------------------------------------- ------- praznuje civilizacije ljubljenega Sindh ta mesec

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back