PWM ventilatorja

F

Forseti

Guest
Želim ustvariti PWM ventilator za hlajenje v moj avto.Ventilator imam umestiti je WAY glasno in hočem imeti možnost, da se spremeni v nekaj več kot 3 enote hitrost in ne odpadki moči samo z upori.Ventilator potegne okoli 30-40 Amps in 12-14 voltov.Kaj design PWM bi bil najboljši za to vrsto v namestitev?

Ja ..ga potegne 30-40 amperov ....svojo veliko močjo visoke hitrosti ventilatorja, ki teče 4000 CFM.to 'zakaj želim PWM, da bom lahko zmanjša hitrost pri polni hitrosti ni potreben, saj s polno hitrostjo svojo zelo glasno.

okie.
Jaz dont znanje odgovor, lahko počakate, nekateri strokovnjaki odgovor tukaj.

ampak moram jaz it.So zanima kaj bi bilo zmogljivost baterije v vašem car.Doesnt dobil odteče tako hitro.In mimogrede, zakaj je tako veliko moč v ventilator car.Is opravlja normalno ..?je vgrajen ventilator, ki prihajajo naravnost od proizvajalca ali dodate na svoje ..?
Jaz dont znanje, šele nekaj dvomov dvomov.

Ventilator je off 96 Lincoln Mark 8.To je tovarna fan.In je PWM off Lincoln vgrajena v PCM in telesa kontrolno enoto ....vekanje obstati modded za karkoli izven original avto

Načeloma je buck pretvornik seveda.Druga možnost je, pri uporabi motornih induktivnost kot za shranjevanje energije (povezuje hitro free-diode Vožnja in samo stikalo PWM) ali uporabo zunanje Induktor in morda filter kondenzator, ki oskrbujejo z DC-motor.Mislim, prva različica se uporablja pri oblikovanju proizvajalec, vendar je treba pojasniti, da lahko motor zdrži vključene dodatne AC trenutno brez pregrevanja.Tudi ta "neposredna sekanje" metoda vključuje precejšnje motnje.V najboljšem primeru je treba motor napetost (valovno obliko in pogostost) pregledana v prvotno obliko.

Ali šele začeti.PWM frekvenco od nekaj do nekaj deset kHz bi morale delovati.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back