PSPICE modeli

P

p_sheinkin

Guest
Živjo, jaz sem iskal primeren model PSPICE za Infineon SPP80N50C3, moč MOSFET. Dobil sem ga na www.infineon.com , vendar obstaja problem s svojo knjižnico: Na poskus simulacije dobim "NAPAKA - Subcircuit SPP08N50C3_L0, ki jih uporabljajo X_X1 je neopredeljena" Če nekdo nima pojma o tem. .. Hvala.

Besedilo, spice model mora povezati z grafičnim simbolom V model spice besedilno datoteko, mora zatiči videz, da sposobne grafičnega znaka zatiči številčenje In seveda mora biti del ime identično ni SPP80N50C3 v mestu Infineon in 0 rezultatov za Googlovo iskanje, morda ste napako s številko dela

Mogoče format netlist je narobe! je post, lahko nekdo pomaga!

[Quote = haoshs] Mogoče format netlist je narobe! je post, lahko nekdo pomaga! [/quote] Ja, mogoče problem z netlist

morate setup pot začimb LIB si bulit, boste ugotovili, da je v redu za uporabo. opomba: patameter v začimba podatkovnem listu, ki ste jo bolje odstraniti TITF1 TITF2 .. če je začimba podatkov.

Spomnim se dolgo dolgo nazaj je nekdo člen vsebuje, kako simulirati zdaj modele nato ustvariti simbol po tem morate nastaviti pot v knjižnici, da bi to ustreza!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back