Psi Repeller Circuit?

A

Abu Ammora

Guest
Kako razširiti obseg za psa repeller CT, da se nagajati psa za približno 5 metrov, je to potrebovali nekaj spremembo na zvočnik ali O / P elektriko ali napajalne napetosti? je bolje uporabiti ultrazvočni modul TX intead za zvočnik? Lahko kdo pomaga? hvala!

To je zelo zanimivo, prosim, se lahko sklicujete, kjer lahko najdem repeller opis?

[Quote = jbhets] i dont mislim tako, če se lahko podaljša, da je .. [/quote] Zakaj vse razlogi?

[Quote = Abu Ammora] Kako razširiti obseg za psa repeller CT, da se nagajati psa za približno 5 metrov, je to potrebovali nekaj spremembo na zvočnik ali O / P elektriko ali napajalne napetosti? je bolje uporabiti ultrazvočni modul TX intead za zvočnik? Lahko kdo pomaga? hvala! [/quote] S posebno ultrazvočno TX ali visok zvočnik frekvence zvoka (ti "rog", prefferably Piezoelektrični based) mora pridobiti boljše rezultate.

Kako razširiti obseg za psa repeller CT, da se nagajati psa za približno 5 metrov, je to potrebovali nekaj spremembo na zvočnik ali O / P elektriko ali napajalne napetosti? je bolje uporabiti ultrazvočni modul TX intead za zvočnik? Lahko kdo pomaga? hvala!
Ok, sem prebral vaš nit in razmišljati o tem. Najboljša ideja za uporabo visoke moči ultrazvočni TX v kraju zvočnikov. Temveč tudi za uporabo zvočnikov visoke moči z visoko stopnjo pogostosti . Roll:

Jaz ne šalim, ampak ko se vrnem iz moje trgovine ponoči, psi lubje in chase po kolesu. Zdaj sem razvil določene vedenjske odziv, psi ustavi. Jaz laja več agressivly in glasno 2-3 krat na njih. Vedno je učinkovit.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back