prstan oscilator design problem

P

ppat2006

Guest
Jaz sem poskušal zgraditi 5 odru ena končala oscilator obroč v Simulink (matlab). Kako nastaviti zakasnitev signala vsake faze inverter, da bi dobili želeno frekvenco? tudi kaj parametre, določene za upravljanje projektov in nmos L, W, Kp, Kn, Vt itd sem sprejeti nekatere vrednosti iz raziskovalne naloge, kot so (W / L), p = 5 / 2, (W / L) n = 3 / 2 , vtN = 0,6 V in VTP = 0,53 V, tox = 25 nm, Ld = 0.1um. Imam določene rešiti v Simulinku kot ode15s in izhodno kapacitivnost = 1pf. Nisem dobili dober kvadratni val. se zdi, kot sinusni. zato je pravilna ali napačna. Prav tako je treba dati razburljivo utrip zanke. plz če kdo pozna v Matlab / Simulink, odgovor.

Hi .. Vrednosti se zdi, da je treba popraviti. Mislim, da je treba povečati število stopenj, tako da je sinusni signal pravilno oblikovati v na kvadratni val. Zdaj, kako pogosto se tako razburjaš? Best Regards Vaibhav

pribl. 200 Mhz

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Post doda na 08:56 ---------- Previous post je bil ob 08:55 --- -------</span></span>
in kako ChK zamude vsake stopnje v Simulinku / matlab?

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">--------- - Post dodano ob 09:00 ---------- Previous post je bil ob 08:56 ----------</span></span>
, tudi, če lahko u izročiti bo nekaj več design od 5 oscilator fazi ring z vseh vrednot in podobno, za CMOS oscilator diferencialno ring

Za prepričani, da ne boste dobili kvadratni val. Morate tudi model nelinearnost zanke.

kako model nelinearnost zanke. plz izročiti popolno rešitev

Za vsako fazo se sweep in našli dc značilno za vsak inverter, nato pa dodali ta je značilna za vsako stopnjo. V Simulink, je mehka omejevalnik blok, lahko uporabite, da za ta namen.

Za natančno simulacijo, pls uporabi tranzistor ravni simulacijskih orodij (kot začimba ali spektra).

hello, ni mehko limter blok v matlab-Simulink. prav ti je povedal, da dodate značilne za vsako fazo. Nisem, ne razumem? lahko daš Readymade pripravljene datoteke Simulink z dne 5. stopnji prstan osc in CMOS diferenčni prstan osc? je to nujno.

[PRILOŽITE] 54203 [/ PRILOŽITE] Tukaj i priložen enostaven 5 resonator fazi ring Simulink file. Vsaka stopnja je sestavljena iz Laplaceova transformacija (ki ga lahko pol vsaki stopnji), in značilne DC Inverter (Uporaba iskalna tabela. Dodajte ti podatki) in nato trdo omejevalnik. Tudi jaz dodal stimulacijo za zagon oscilatorja. PS: za uporabo datoteke, spremenite razširitev datotek iz txt v MDL...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back