Protel: med autorouting 1 net, odpravlja obstoječe žice.

B

buenos

Guest
živjo.

če jaz sem oblikovanju krovu, včasih hočem autoroute 1 posebne net.
običajno jaz raba ročno usmerjanje za celotno board.
tako v sredi procesa načrtovanja, jaz že preusmerjen polovico žic z roko, in hočem autoroute 1 net, potem protel samo odstrani vse napajalne povezave.Mogoče so ostale že preusmerjen mreže preveč.

Sovražim to!kako morem ustaviti to?če hočem, da autoroute 1 net, potem hočem protel na dotik le, da je ena točka, ter dont dotik druge.thats moje poslovne poti, kako jaz njih.

na primer, da imam samo eno pot žico na določeno dolžino.potem lahko delam samo z AutoRoute net ...
ali kako drugače?zdaj jaz sem z DR Kongo, naj preveri dolžine, in pot ročno, vendar je slab način.počasen.

(na primer kartice PCI, CLK net. na druge plošče, obstajajo 20-50 signali, s fiksno dolžino, ni enako. FSB na primer celo CPUs)

To je pravzaprav zelo enostavno narediti.Ti ustanovi dodatne usmerjevalne plasti modela pravilo, ki pravi nekaj podobnega "NE InNet'xx" in onemogočiti vse usmerjevalne plasti.Ti bi dal, da pravilo največjo prednost.To pušča samo neto ste iz "InNet" izjave za autorouter, da razmisli.

Čeprav lahko to storite, se zdi precej nenavadno, da autoroute samo eno net.Ni tako težko melodijo sam neto na želeno dolžino.Lahko poudari celotno mrežo z uporabo SN (izberite neto) ali SP (izberite povezani baker), in lahko dobite poročilo dolžine z uporabo RS (poročilo izbrano primitivnih).Od tam lahko izberete vizualno priročno segment, na katerem bodo pozavna ali serpentine segment prilagoditi celotno dolžino.Delam takšne stvari na večini plošč.

mimo.

šele jaz pošteno dont razumeti.

i ustanovi dolžine pravilo: NetR1_4 mora biti med 70 0nd 72mm.
i ustanovi plasti pravilo, onemogočite pravilo plast privzeto (?)
Potem AutoRoute vse?

imam preizkušen to.autorouter doesnt skrbi, kaj i ustanovi, da vse poti.in to doesnt pot za želeno dolžino!samo da sortest dolžino.

Kako lahko ročno mesto serpentine skladbo v Altium Designer?

thats 100.000 $ vprašanje.
Prav tako želijo vedeti.

imam novo idejo:
1.bo novo mrežo.ballast_net.
2.pripravi žice, med x1 = 0 in x2 = želeno dolžino
3.da žico, kot zaklenjene.
4.make net razred, kjer je nova žico in vaš žice.
5.setup ujema neto dolžin pravilo za razred net.
6.Orodja> equlize net dolžine.

da bi naslednji neto, spreminjajo neto razred vsebuje druge neto in ballast_net.

obstaja samo en problem še:
se postavlja le eno prelomu serpentine naenkrat.
Kako lahko to, da storita vse potrebno število vrtljajev naenkrat?Dodano po 1 minutah:in dodeliti ballast_net za nove žice.Pozabil sem

buenos wrote:

mimo.šele jaz pošteno dont razumeti.i ustanovi dolžine pravilo: NetR1_4 mora biti med 70 0nd 72mm.

i ustanovi plasti pravilo, onemogočite pravilo plast privzeto (?)

Potem AutoRoute vse?imam preizkušen to.
autorouter doesnt skrbi, kaj i ustanovi, da vse poti.
in to doesnt pot za želeno dolžino!
samo da sortest dolžino.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back