prosim pomoč .. single-chip vmesnik WiMax zraka

E

elek-eng

Guest
Hi guys

Njegova moje zadnje leto projekta diplomi

Imam idejo desiging enem čipu WiMAX

Lahko upravljate digitalne del "pasu"

ampak kaj pa zrak vmesnik, ki oddaja in sprejema radijske valove

kakšne zasnove rabim za študij

Analog ali RF

Mislim, RF, ampak imam skoraj ne umislek približno tako analogni in RF design

Imam konceptov tako analogne in digitalne komunikacije

prosim pomoč, od koder lahko začnem, katere reference, orodja ,......

Prav tako imamo dostop do uporabe Cadence IC610

Mislim, da bo uporaben, medtem ko delaš mešane zasnove signalov, desno

Torej.Ni ti ne sanja o analogni ali RF design, vendar želite zagnati oblikovanju visoke frekvence RF čipov, ki uporablja zelo zapletene modulacije (WiMAX).
Kaj pa se začne najprej oblikovati preprosto en tranzistor prevoznika val RF ojačevalnik?Po tem mixer, oscilator, in tako naprej.Lahko uporabite Cadence zelo dobro za te aplikacije.

Naslednji povezavi je zelo koristno RFIC design info:

http://www.zen118213.zen.co.uk/

Toda priti RF temeljih, morate prebrati in razumeti RF in mikrovalovni knjig s Thomas Lee, David Pozar.

Če imate konkretna vprašanja o ojačevalnik WiMax, pustiti mi znanje

najprej, če je akademski projekt, je lahko zastrašujoče nalogo, da pripravi tak model, v omejenem časovnem okviru.Glede na vaše vprašanje, jaz predlagam, da začnete načrtovanju posameznih sestavin.Toda pred tem morate razumeti rf zasnove sistema.absolutno, zakaj u želite narediti analogni design?ni priporočljivo za zračni vmesnik.Vendar pa lahko poveste, če uporabljate RF oblikovanje in pošiljanje digitalno Demodulirani signal, kakšen signal ne boste prejeli?Je analogno ali digitalno?Kot ti je nekaj vprašanj, boste morda želeli odgovoriti pred tem dejansko design.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back