Prosim, pomagajte s to zasnovo oskrbe z električno energijo

E

EDA_hg81

Guest
To napajanje mora 2 V do +15 V DC nastavljivo izhodno napetost in zahteva tudi 2A trenutno umivalnik sposobnosti. Hvala za vse ideje.

Mi ni jasno, kaj se sprašuješ, hočeš pozitivno napajalnik, ki ima spremenljivko prodajnih 2v do 15v in lahko vir (zagotoviti) do 2A? Kaj vhodna napetost imaš? Alex

Jaz sem ni jasno, kaj se sprašuješ, hočeš pozitivno napajalnik, ki ima spremenljivko prodajnih 2v do 15v in lahko vir (zagotoviti) do 2A? Kaj vhodna napetost imaš? Alex
Vendar je treba pozitivni oskrbe z električno energijo, ki ima spremenljivko prodajnih 2v do 15v in vendar se lahko potopi do 2A Težko je najti eno izpolnitev te zahteve. Hvala.

Potopu del je tisto, kar jaz ne razumem, lahko pojasnite. Kje je izhod bo povezan in pričakujete, da izhodni tok? To bi moral biti tovor, ki že ima višjo napetost, kot je napajalnik. Alex

Kaj vi potreba je shunt regulator. Če imate DC rekli 17V z 1 ohm upor v seriji in se povežete "spremenljivke" zener diode na zemljo, potem se bo izhodna napetost, ki ga določi Zener diode. tako, da bi dobili 15 V vaš "zener" mora sestaviti 2 A. Če želite, 2V izhod potem vaše zener mora vleči 15 A. Če se nekatere stvari še poskuša krmo trenutno v, svoj šele nabrano z Zener. Tako dobiš sliko. Pri nizki napetosti in visoke tokovne izhode, zver dissipates veliko toplote. Torej morate imeti neke vrste prehod okoli 1 ohm upor, tako pri nizkih izhodnih volt boste povečali svojo vrednost na 10 ohmov, ali še bolje uporabiti preklapljanje regulatorja - SCR namesto diod v mostu usmernika. Drug način bi bil, da so konvencionalne regulator in na 1 mV nad določeno napetost kosi Zener spremenljivko in vpije pretiranega trenutno poskuša povečati svojo izhodno napetost. Frank

Res ne vem, da je spremenljivka zener. Veliko iskreno zahvalil.

Ni spremenljivka zener vendar obstajajo naprave, kot so TL431 ( http://www.fairchildsemi.com/ds/TL/TL431A.pdf ), ki se obnašajo kot spremenljivke zener, ampak je dejansko integrirana vezje. chuckey govori za vezje, kot je ta, ki pa bo lahko sodelovala z visokimi tokovi, je to, kar želite, shunt regulator za 2A? Alex

Dragi EDA_hg81, Zdi se, da ni dovolj podatkov, prenesenih o vaših željah oskrbe z električno energijo. Oglejte si to [URL = "http://www.truepowerresearch.com/services/power-supply-specs/"] napajalnik specifikacijo spletni strani [/URL] in download Power Supply Tehnični obliki. Delo z obliko in potem boste mogli posredovati več informacij, da drugim, da vam pomaga. Poseben vprašanje: Vaše je dejal, da mora biti vaše ponudbe lahko potopi 2A. Mora biti tudi lahko vir sedanje in če da, koliko? Upam, da za vas najboljši uspeh.

Dragi EDA_hg81, Kaj u pomeni z 2A potapljanja? Ali to pomeni, da mora dostaviti ur PS 2A toka za tovor, ali **** 2A toka od obremenitve? Plz jasno prvi.

saikat36 na "potopi" tok je veljaven elektronski izraz. To pomeni, da ga absorbirajo s kakršno koli povečanje napetosti. Frank

Lahko uporabite LM317 in uporabo dodatne tranzistorje moči od vhodne do izhodne, da bi dobili želeno tok.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back