Prosim, pomagaj mi, da popravi mojo kodo za WCDMA Rake Receiver

A

amitdegada

Guest
Pozdravljeni vsi!

Jaz delam na WCDMA.I am razvoju WCDMA Rake sprejemnika.Ampak imam napako v mojem kodo.Čeprav je moja koda deluje, vendar ne ustvarjajo svoje odlično Demodulirani proizvodnje.Prosim pomagajte mi, da jih popravite /

Koda, ki sem ga naložil je napisan v MATLAB.Prvi del kode kanalov z LMS algoritem z uporabo Commn Pilotni Channel (CPICH).

Po oceni kanal i treba izterjati moj prenašajo podatki.V tem simulacije i namerno preskočili premešavo / descrambling kot prvo hočem, da se preveri samo širjenja in despreading, ali sem jaz še moje podatke, ali ne?

Druga datoteka je OVSF koda funkcijo.Ki so lahko potrebni med simulacijo.Ta dva datoteke so v. Rar formatu

Tretji datoteko PDF, ki sem jih prenesli iz mreže.Pg 7, na katerem lahko najdete blok shema WCDMA Rake sprejemnika.

Upam, da vam bo vrnilo mi prezgodaj.

A
Oprosti, ampak, kar potrebujete za prijavo v to prilogo, da si ogledate

Hej!
Please help

ali daje kakršno koli komentar .........................

amit če sem bil dober na to bi gotovo pomagala ti.Upam, da obstajajo drugi, ki lahko pomagajo.Ta forum je vse manj in manj uporabni

Communication_engineer lahko predlagate koga, ki lahko pomagajo!I dont imeti veliko časa, verjetno samo en dan!

poskusite vprašati nekoga na dsprelated.com

Mogoče nekateri lahko pomagali tam.Glej tudi, če nekdo, ki je delal tudi na to vam lahko pomaga (od iskanje google).Obstajajo tudi nekateri člani v telecom_research skupine, ki trdijo, da delajo za Ericsson R & D. Prav lahko bi ti pomagal, vendar jih nikoli ne zdi odgovor

imam tudi to nit na telecom_research, vendar nihče ne zdi, da pomagajo kjerkoli.

Sem občutek, pomagati manj.nenehno 7 delovnih dni po tem, vendar še vedno ne morete rešiti ........

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back