C
chunros
Guest
Jaz sem poskušal simulirati preprosto slotline v Duroid 6010 substratu (h = 1.524mm, e_r = 10,8) od 1 GHz do 5 GHz.Širina slotline je w = 0.1mm, ki omogoča približno 50 Ohm Z0.Glede na pravilo palca, vrata širina * 8 m in višina 5 * h (2h zgoraj substrata in 2h spodaj substare).
Začnem s pristanišča samo simulacijo, in se konča s sporočilo o napaki, kot so:
"Port-edina rešitev, postopek abc3d: pogostnosti, določeni za ta problem, je prenizka. Rešitev ni mogoče zbliževanju. Preverite pogostost in lastnosti materiala za ta problem".
Želim, da simulira, da 1-5 GHz, kar imam, da se držijo teh frekvenc, in ne najdem nič narobe z mojim materail lastnine.Could someone help me, da si moj slotline HFSS simulacijo setup in daj mi nekaj komentar?
Vaš nasvet je zelo cenjen!
Začnem s pristanišča samo simulacijo, in se konča s sporočilo o napaki, kot so:
"Port-edina rešitev, postopek abc3d: pogostnosti, določeni za ta problem, je prenizka. Rešitev ni mogoče zbliževanju. Preverite pogostost in lastnosti materiala za ta problem".
Želim, da simulira, da 1-5 GHz, kar imam, da se držijo teh frekvenc, in ne najdem nič narobe z mojim materail lastnine.Could someone help me, da si moj slotline HFSS simulacijo setup in daj mi nekaj komentar?
Vaš nasvet je zelo cenjen!