prosi za pomoč: HFSS Slotline Simulation

C

chunros

Guest
Jaz sem poskušal simulirati preprosto slotline v Duroid 6010 substratu (h = 1.524mm, e_r = 10,8) od 1 GHz do 5 GHz.Širina slotline je w = 0.1mm, ki omogoča približno 50 Ohm Z0.Glede na pravilo palca, vrata širina * 8 m in višina 5 * h (2h zgoraj substrata in 2h spodaj substare).
Začnem s pristanišča samo simulacijo, in se konča s sporočilo o napaki, kot so:
"Port-edina rešitev, postopek abc3d: pogostnosti, določeni za ta problem, je prenizka. Rešitev ni mogoče zbliževanju. Preverite pogostost in lastnosti materiala za ta problem".
Želim, da simulira, da 1-5 GHz, kar imam, da se držijo teh frekvenc, in ne najdem nič narobe z mojim materail lastnine.Could someone help me, da si moj slotline HFSS simulacijo setup in daj mi nekaj komentar?
Vaš nasvet je zelo cenjen!

I zmanjšati velikost pristanišča in preizkušen seveal različnih velikosti, celo do njegove minimalne (širina in višina = 3W = 3h).
Zdi se, da thet iti skozi začetno očesa in lambda-Izboljšano korake mreže, ko so prišli do reševanja korake pristanišča, da so vsi zaključijo z isto sporočilo o napaki, preden sem napoten.
Jaz sem se spraševala, če je to napaka v zvezi z očesa.Ali moram narediti nekaj maunal delovanje mreže za nekatere površine na podlagi tega slotline design?
Hvala!

Oglejte si v on-line pomoč v oddelku v zvezi z izračunom impedance.Obstaja neizpodbitne informacije tam.

Pozdravljeni, Azulykit, Zahvaljujemo se vam za odgovor.Mislim, da morate kaj pomeni, ko si mi predlagamo, da si oglejte izračun impedance.Nisem šel skozi povezanih oddelkov v on-line pomoč HFSS, jaz vnovčiti moram uporabiti Zpv za izračun pristaniških impedanca za soltline (Pravzaprav, da je tisto, kar sem storil v pristanišču setup), vendar ne vem, whatelse je koristno v mojem primeru.Mislim, da moram pogrešam svoje točke, s čimer lahko prosim, da bo bolj specifični, tako da ni težko za mene, da preuči to?Jaz sem zaljubljen tu in nujno potrebujejo pomoč pri reševanju tega problema.Hvala vnaprej!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back