problemov glede chopper ojačevalnik analizo s PSS + pnoise

L

lily1981216

Guest
Pozdravljeni vsi! delam hrupa analize o ojačevalnik helikopter s PSS + pnoise.in moje vezje imam treh virov, kot sta srčni utrip ure chopper, sin enega vira singnal vnos frekvence amplifier.the impulza je 100kHz in greh je 10khz.and nastavitev o PSS + pnoise je takole:
14_1166164122.JPG
83_1166164166.JPG
[size = 2] [color = # 999999] Added po 25 minutah: [/color] [/size], potem je nastavitev kajne? mora biti sweeptype izbrali relativno? mora vhod greh vir dajo? in če sem dal vhodni singnal in sem se odločil "relativno", moram izbrati 10kHz kot beat frequency in jaz se sprašujem, če lahko vidim le hrup s frekvenco 10 kHz ali aroud not.where lahko i glej 1 / f hrup. lahko kdorkoli pomoč mi? jaz se veselim, da vaš nasvet!

V setup pnoise bi si izbral absolutno in izbral aktualni vsebnosti. Jaz bi izbral bolj sidebands, recimo 100 ali tako. V PSS setup jaz bi izbral bolj harmonike, lahko 100. Razen, da je ok setup. Kako nameravate opazovati simulacijo rezultat? To ni nepomembna stvar, kot dobro.

ja, to je res problem, sem se odločil, absolutno in parcela je takole: prvi je v celotnem spektru, nato pa zadnja je spektra pod 10 kHz. hočem opazovati spektra pod 10 kHz. vendar morem verjeti, zaradi katerih kadenco spektra pod 10 kHz?
83_1166413123.JPG
47_1166413179.JPG
[size = 2] [color = # 999999 ] Dodano po 3 minute: [/color] [/size] oh, vola, hvala za vaš nasvet! lily

Moral bi pogledati na rezultate na drugačen način. Nima smisla iskati spektra zgoraj PSS frekvenca Nyquist, vsaj v tvojem primeru. Ker PSS frekvenca je 10kHz, Nyquist je 5 kHz. Torej, tvoj drugi graf prikazuje pravilno hrup, razen morate mejo 5 kHz. Prav tako boste morda želeli izbrali časovnem področju vzorčenja v pnoise setup plošči da je hrup se izračuna ob pravem času - v primeru vaše lastnosti hrupa ojačevalnik z različnim trajanjem, ni vedno tako.

hi, usmerjala zdaj mislim, da sem zmeden. če je moja signal frekvenca je 10kHz. ne sme Nyquist frekvence 10 kHz? in učinkovito frekvenco vzorčenja mora biti 20 kHz, ne bi bilo? kaj PSS Nyquist frekvence se nanašajo na? zakaj bi moralo biti 5 kHz? hvala za vaš nasvet! lily

Mislil sem, da je vaš 10kHz frekvenco ure. Žal mi je za zmedo. Na splošno naj bi Nyquist frekvenco v pnoise rezultat analize panel ploskvi se pol ure frekvenco. Toda počakaj, večina simulacije hrupa v ojačevalniki narediti z vhodne signale enaka 0. Ali obstaja poseben razlog, ki ga uporablja 10 kHz vhodni signal v vašem hrupa simulacijo?

Mislim, da beat frequency je vaš srčni utrip frekvenco 100kHz vhodni signal se lahko uporabi enosmerne napetosti z ac = 1

Samo radovedni pnoise ploskvi. Iz gradiva, ki sem bral o chopper način stabilizacije, 1 / f hrup PSD ojačevalnik chopper bi morali prestaviti na lihe harmonike sekljanje frekvence. Toda na ploskvi PSD, sem lahko še vedno vidite 1 / f phemomenon. Ali je to pravilno?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back