PROBLEM Z ISE SIMULIRA PROJEKTA S MODELSIM

E

emadi

Guest
Hi everybody
Jaz sem uporabo Xilinx Ise8.1i z modelsim6.
Moj modelsim je Xilinx shematičen knjižnice, potem pa sem imel ne naloga s svoj simuliranje projekti, ampak ko sem se projektom, ki ga vsebuje 2 shematski Makro model na najvišjih položajih shematski ... vidim napako, ko simulira.
DA ERROR IS:
Napaka pri nalaganju design
# Error: Error loading design
# Začasna zaustavitev makro izvedbe
# ./sch1.fdo MAKRO zamrznili v vrstici 7
Če kdo ve razlog za to težavo z makri ... prosim povej mi.
Hvala lepa.

no moj makro nima nikakršnih težav.I simulira jih Ise simulator in da je bil res ... ampak z modelsim imam ta problem.
tudi jaz simulirano telo makro kot neodvisni projekt v modelsim in modelsime simulirano to ... ampak, če uporabljam ta makro ali drugo makrov v shematično projest ... imam ta problem.

Živjo
Za to projest najprej sem zgradil dve shematičen, potem pa sem naredil dve makro model in z njimi sem se te marcomodels v večji model kot dva elemants.
Toda ko simulira moj projekt z Modelsim sem napako, da modelsim ne poznajo moje makre in niso bili v simulaciji modelsim knjižnicah.
za reševanje problema, sem dodal ti dve subcircuits teh dveh makrov za moj projekt ... in s tem svoj removed.Because problem sedaj, ko simulira, modelsim makre lahko nadomestijo z subcircuits in simulirano njih.
uspešna

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back