problem v AVR C kode

E

engineer khan

Guest
?? kaj naslednja sredstva iz programa Povezovanje LCD (plz kdo pomaga mi bratje) [KODA] lcd_cmd (unsigned char element) {element = dataport, ctlrport = (0

Oba kode počnejo isto stvar, razen za zamudo (50) v prvi borzni kotaciji.

Mislim, da je problem z zahtevnostjo tukaj, avtor oznako poskušal narediti koda jasen, vendar pa bi postalo bolj zapleteno neizkušene oči. (I) je poskušal poudariti "rs" in bits "rw", je treba pri 0 'en' je ustvarila: [KODA] ctlrport = (0

Kaj>, |?? kandidirati za kratek to plz,,,,, ne moremo uporabiti proti iste kode C kot za 8051, kot sem glede na prejšnje delovno mesto??

Ali ste naredili iskanje izvajalcev C? Če ne bi smeli, boste našli številne spletne strani, ki pojasnjujejo to.

[QUOTE = inženir Khan, 1139411]???? Kaj>, | stojalo za kratek to plz,,,,, ne moremo uporabiti proti iste kode C kot za 8051, kot sem glede na prejšnje delovno mesto [/QUOTE]> premika bit pravico. Če PORTA = 0b00000001; če se pomaknile levo postane 0b00000010, kar pomeni, 1PORTA 8PORTA pomeni vrednost ostaja enaka. | Je bitni operator OR.

To ne drži obnašanja si je opisan zavrtite ne premakne. Za pravo premika po 1 bajt daje na 0 in levo premik z 8 vsebuje tudi 0, če je začetna vrednost je 1.

Ni vsak postopek se uporablja za "ctrlport" v 1. vrstici, to je samo napolni z novo vrednost, ki '0 'premaknilo' ", kolikokrat je še vedno na '0 'en. V 2. vrstici se znova napolni z novo vrednost, vendar tokrat 3 vrednosti ored. Medtem ko je "(0

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back